Dr. Varga Ákos

Ügyvéd

Szakterülete a társasági jog és az ingatlanjog, több magyar ingatlankezelő vállalat szerződéseinek ellenőrzése mellett egy multinacionális szolgáltató jogi ügyeiért is felelős.
Évtizedes tapasztalattal rendelkezik a mindennapi üzleti élet során felmerülő különféle jogviták, illetve igények peres és peren kívüli érvényesítésében. Emellett rendszeresen ad jogi tanácsot és lát el védői feladatokat gazdasági bűncselekményekkel kapcsolatban.

Pogány László

Független Pénzügyi Szakértő

Független pénzügyi szakértőnk minden jelentős bankkal kapcsolatban áll, és díjmentesen segít az Ön számára legjobb pénzügyi termék megtalálásában, valamint a teljes ügyintézési folyamat lebonyolításában. Legyen az hitel, CSOK, biztosítás, babaváró támogatás, hitelkiváltás vagy előtakarékosság.

Balogh Brigitta

Belsőépítész

Évtizedes gyakorlati tapasztalattal rendelkező belsőépítészünk célja, hogy levegye a terhet az Ön válláról.
Legyen szó építkezésről, felújításról, belsőépítészetről, lakberendezésről
vagy mindezekről egyben.
Szakértelmével rengeteg időt takarít meg a megrendelők számára. Maximálisan az Ügyfél igénye szerint tervezi, építi, rendezi be és alakítja át a kívánt ingatlant. Folyamatosan nyomon követi az aktuális trendeket, ezeket felhasználva lesz az Ön Otthona is egyedülálló.

Scroll to Top