Törökbálint

Magyarország,
Törökbálint
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 255.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ikerház
Alapterület
167 m²
Telekterület
500 m²
Szobák száma
5

Extrák

Garázs
Terasz
Légkondi
Erkély
Árnyékoló rendszer

Leírás

Törökbálinton, a Tükörhegy legelegánsabb utcájában kínálok megvételre egy kétszintes, 167 m2- es, 5 szobás, modern, stílusos ikerház- felet, 500 m2- es telekkel, GARÁZZSAL, kerti tárolóval, hatalmas fedett terasszal, nagyon szép tájolással.

A 2017- ben épült ingatlan, egy zárt lakópark egyik lakása, ahol a két ikerház – fél kizárólag a garázsoknál érintkezik egymással, családi ház életérzést biztosítva ezáltal a lakóinak.

Az elegáns utcához illően, természetesen nagyon elegáns, ízléses belső színvilág, minőségi anyaghasználat, életszerű, jól kihasználható terek remek elrendezése jellemző, melynek hangulatát az ingatlanba lépve azonnal magunkénak érezzük.

A földszinten előtérbe érkezünk, balra fürdőszoba, jobbra az 1 beállós garázs és egy külön Wc, valamint egy tároló található; ha tovább haladunk egy dolgozó/ szoba, majd balra az egylégterű nappali – konyha -étkező részbe érkezünk, melyhez közvetlenül kapcsolódik egy 32 m2-es, DK-i tájolású, lamellával fedett terasz.

Az emeleten 3 kellemes méretű, erkély kapcsolatos hálószoba, fürdőszoba, gardrób és külön wc szolgálja a lakók kényelmét.

A fedett teraszon és a garázson át is, a különleges díszfákkal, egzotikus cédrussal, gyönyörű, egyedi virágokkal, bokrokkal, magaságyásokkal díszített kellemes méretű kertbe érkezhetünk, ahol egy 7 m2-es kerti tárolót is elhelyeztek.

További extrák: öntözőrendszer, fúrt kút, terasz árnyékoló, 4 db magaságyás, elektromos redőny, 5 db klíma, padlás, a lépcsőn mészkő burkolat, egyedileg gyártott, Bosch gépekkel felszerelt prémium konyha.

Ha a leírás és a képek alapján úgy érzi el tudná képzelni otthonaként az ingatlant, esetleg további kérdései vannak, kérem keressen telefonon a hét bármely napján.

Ingatlanközvetítő

Color logo - no background másolata
Zengő Tímea
Scroll to Top