Törökbálint

Magyarország,
Törökbálint, Kastély utca
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 450.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
383 m²
Telekterület
2866 m²
Szobák száma
7

Extrák

Medence
Jacuzzi
Panoráma
Napelem
Garázs
Terasz
Riasztó
Légkondi
Erkély

Leírás

Törökbálinton, Tükörhegyen örökpanorámás, kétszintes 383 nm-es, medencés családi ház, 3 állású garázzsal 2866 nm-es gyönyörűen parkosított telken eladó!

Az ingatlan Törökbálint közkedvelt kertvárosi részén, Tükörhegyen helyezkedik el, az 2866 nm-es telken található ház 2004-ben épült, az akkori kor igényeit teljes mértékben kielégítő műszaki megoldásokkal, melyek sokaságát, illetve az építési folyamatok dokumentációját érdeklődés esetén maradéktalanul Önök elé tárjuk egy személyes megtekintés alkalmával.

A házban két szinten 7 szoba, 3 fürdőszoba, tágas, konyhaszigetes, az étkezővel egybenyitott konyha van kialakítva, ezeken kívül még számtalan helyiség és pince is megtalálható. Az ingatlan bárki számára tökéletes otthon lehet, a benne rejlő lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen.
A hatalmas teraszokról, nappaliból örök panorámás kilátás nyílik a Biatorbágyi dombságra, illetve a gyönyörű hosszú évek óta gondozott kertre, ahol helyet kapott egy 8m x 4m-es medence, melyben a naplementét és a pazar kilátást élvezve fürdőzhet is az új tulajdonosa. A kert részét képezi egy autentikusan kialakított grillterasz is a jacuzzi szomszédságában.

Műszaki adatok:
Az ingatlan fűtése, padlófűtés illetve radiátorral, gázkazánnal biztosított. valamint klimatizált.
Mozgásérzékelős riasztórendszerrel ellátott.
Napelem rendszer kiépítve.

Ház nm: 262m2
Földszinti teraszok: 74 m2
Emeleti teraszok: 47 m2
Garázs nm: 60 m2

Környék:
A környékre jellemző a kiváló infrastruktúra, magas színvonalú luxus életérzés, bevásárlási lehetőségek sokasága adja a napi életvitelhez szükséges kényelmet és nem utolsó sorban csendes, zöld, kertvárosi környezet öleli körbe az ingatlant.

Ajánlás:
Amennyiben szeretne egy igazán egyedi kialakítású ingatlant és nem utolsó sorban befektetésnek is ideális.

Scroll to Top