Malaga, Torremolinos

Spanyolország,
Malaga, Torremolinos
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 112.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
80 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
3

Extrák

Medence
Szauna
Jakuzzi
Konditerem
Wellness
Panoráma
Garázs
Terasz
Légkondi
Lift
Kamera rendszer
Erkély
Hűtés-fűtés
Öntözőrendszer
Árnyékoló rendszer

Leírás

A lakások Torremolinos egyik legjobb részén találhatóak, verhetetlen hozzáféréssel a tartomány főbb úthálózatához. Csendes és konszolidált környezet a Sunny View iskolával szemben, Pinar del Moro védett természeti területe mellett és minden szolgáltatással, amire szüksége van.

Teraszai verhetetlen panorámát nyújtanak a Torremolinos partvidékére.
A One Oak közös területeit parkosított kertek veszik körül, és két nagy úszómedencét kínálnak konditeremmel. Egy exkluzív közösségi létesítmény, amelynek elhelyezkedése páratlan.

Változatos tipológiájának köszönhetően itt megtalálja az Ön igényeinek megfelelő otthont. 1, 2, 3 vagy 4 hálószobával választhat az ingatlanok közül, tetőtérben vagy földszinten. Bárhogyan is dönt, mindegyik nagy kültéri terekkel rendelkezik, így pihenhet, és minden pillanatot különlegessé tehet.

Az otthonok kitűnnek gondos elosztásukkal, amelyek célja a fő helyiségek társadalmi felhasználásának előnyben részesítése, valamint a legtöbbek magánéletének megőrzése és a privát szobák magánéletének megőrzése.

Árak: 288.000 EURO-tól (Aktuálisan eladó lakásokról érdeklődjön.)

Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.

Scroll to Top