Malaga, Mijas

Spanyolország,
Spanyolország, Malaga, Mijas
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 148.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
96 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
4

Extrák

Medence
Szauna
Jacuzzi
Konditerem
Wellness
Panoráma
Terasz
Légkondi
Erkély

Leírás

ELADÓ LAKÁSOK SPANYOLORSZÁG DÉLI PARTJÁN MALAGA RÉGIÓBAN.

A Calaburra világítótorony és a Chaparral között, Mijasban kínálunk eladásra természetközeli lakásokat, mindössze 700 méterre a Földközi-tengertől, a Sierra de Mijas lábánál.

Az újépítésű lakópark közvetlen összeköttetésben van Malagával és a főbb városaival a Costa del Solon.

A 140 darab 2 és 3 szobás otthonokból csodálatos panoráma nyílik a tengerre és a hegyekre, mindezt optimális fény- és napsütési feltételek mellett, a gondos tájolásnak és nyitott elrendezésnek köszönhetően.

Nyissa ki a nagy üvegajtókat és hagyja, hogy a Costa del Sol fantasztikus klímája otthona részévé váljon.

Kiemelt figyelmet fordítottunk a különböző helyiségek elosztására, hogy Ön a legtöbbet élvezhesse.

a szociális területeken anélkül, hogy feladnánk a magánéletet.

A konyha a nappaliba lett integrálva és a teraszok is a lakás közvetlen részei. Lépjen ki rá és pihenjen, hagyja, hogy tekintete elvesszen a mediterrán tájban.

Minden részletében megtalálja a dizájnhoz illő minőséget, mind a felhasznált anyagokban, mind a kidolgozásban és a műszaki specifikációkban.

A komplexum 2 szabadtéri medencével rendelkezik, amelyek közül az egyik tengerparti kivitelű, és gyönyörű kert veszi körül.

A növényzet kulcsszerepet játszik egy olyan környezet kialakításában, amelyben az Ipanema építészeti tervezése virágozhat.

Hasonlóképpen, a komplexum látványa olyan fémjel, amely megadja az élet alaphangját.

Az Ipanema tematikus ösvényei gyönyörű zöld területeken vezetnek át olyan létesítményekhez, mint a professzionális edzőterem (teljesen felszerelt) és egy privát gyógyfürdő fedett fűtött medencével, szaunával, gőzfürdővel, valamint férfi és női öltözőkkel.

Az otthoni kényelem és a magánélet tökéletes kombinációja a magas színvonalú üdülőhely szolgáltatásaival együtt.

Domborművének és bővítésének köszönhetően egy nagy kertet alakítottunk ki, amelyben az épületek nem fedik egymást. Így a különböző épületeket dél felé tudtuk igazítani, hogy a legjobb fényviszonyokat és verhetetlen perspektívát kapjunk a strandra és a Calanova golfpályára.

Ha úgy dönt, hogy kimegy, és élvezi a várost, óriási szabadidős kínálatában részesül, valamint a közelben megtalálja a legjobb kávézókat és éttermeket.

Árak: 380.000 EURO-tól (Aktuálisan eladó lakásokról érdeklődjön.)

Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.

Scroll to Top