Malaga, Marbella

Spanyolország,
Spanyolország, Malaga, Marbella
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 160.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
120 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
5

Extrák

Medence
Wellness
Panoráma
Garázs
Terasz
Légkondi
Lift
Erkély
Kertkapcsolat

Leírás

MARBELLÁN (LOS MONTEROS) ELADÓ CSODÁLATOS LAKÁSOK A COSTA DEL SOLON.
Mediterrán éghajlat, egész évben napsütés. Miért ne venne itt egy lakást, repülővel hamarabb érkezik meg, minthogy nyáron Budapestről leérjen a Balatonra, ráadásul a lakásárak semmivel nem drágábbak, mint Magyarországon.
A projekt 96 lakásból áll, 12 épületben, maximum három emeletes házakban. A földszinten kerttel és saját úszómedencével, az első emeleten nagy terasszal, saját medencével, a második emeleten nagy terasszal és a penthouse-ban csodás panorámás nagy teraszokkal, ahol lehetőség van mini medence beépítésére.
Több mint 20.000 m2 zöldfelület vesz körül minden társasházat mediterrán növényekkel és fákkal.


Olyan helyen kínálunk Önnek lakásokat, ahol egész évben jól érzi magát. Csodálatos szabadidős és wellness szolgáltatásokkal, kiváló minőséggel, tengerre néző kilátással, hogy élete mindig a természettel legyen körülvéve.

Marbella központja, sétánya, gyalogutak, erdők, Costa del Golf, kikötők és strandok, MINDEN a közelben van.

A szabadidő garantáltan kellemesen tölthető a Social Clubnak köszönhetően, itt szocializálódhatsz és barátkozhatsz, és
a család minden tagja megtalálja a szórakozási lehetőséget. Hűtsd le magad a medence mellett, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik Marbellára és a Földközi-tengerre. KEZDJEN EL ÉLNI. Gyógyfürdő, 20 perc spinning, utána törökfürdőben lazulás. Egy koktél barátokkal a medencebár napsütötte teraszán, délutáni olvasás és természetesen egy coworking tér, ahol otthon érezheti magát, és lehetővé teszi, hogy Marbelláról dolgozzon, miközben kivételes életstílust élvez.

Árak: 420.000 EURO-tól (Aktuálisan eladó lakásokról érdeklődjön.)
Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.
Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.
Scroll to Top