Malaga, Marbella

Spanyolország,
Spanyolország, Malaga, Marbella
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 85.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
64 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
2

Extrák

Medence
Terasz
Légkondi
Erkély

Leírás

ROYAL MARBELLA GOLF RESORT a MARRIOTT ÜZEMELTETÉSÉBEN.

1, 2, 3 HÁLÓSZOBÁS LAKÁSOK 218.000 € – tól szerződésben garantált 6% éves megtérüléssel.

Íme, a Royal Marbella Golfban lévő apartmanokba való befektetés legfontosabb előnyei:

Gondtalan berendezés: Megértjük, hogy befektetőként Ön a zökkenőmentes és gondtalan élményt részesíti előnyben. Ezért a vásárláskor a beruhazó gondoskodik az ingatlanának a Marriott Bonvoy International által meghatározott kivételes, 5 csillagos színvonalú berendezéséről. Biztos lehet benne, hogy lakása eleganciát és kifinomultságot sugároz majd, készen arra, hogy igényes vendégeket fogadjon.

Kiterjedt hirdetési hatósugár: Az ingatlan hatékony marketingje létfontosságú a foglalások generálásához és a hozam maximalizálásához. A Royal Marbella Golfnál a professzionalis üzemeltetö intézi a reklámozást az Ön számára. Az Ön ingatlana nem csak a legnagyobb portálokon, mint például az Airbnb, a Booking.com és a Trivago fog megjelenni, hanem a Marriott Bonvoy világszerte 150 millió tagot számláló, hatalmas hálózatában is.

Versenyképes árképzés: A rendkívül keresett Benahavis régióban ezek az apartmanok kivételes ár-érték arányt kínálnak. Négyzetméterenkénti áraink körülbelül 3000 euró, mley lényegesen alacsonyabb (25%-30%-kal alacsonyabbak) a környék más ingatlanjaihoz képest. Ez a vonzó ár nem csak okos befektetést tesz lehetővé, hanem kiváló lehetőséget kínál a jövőbeli értéknövekedésre is.

Garantáltan 6%-os megtérülés: A projektbe és az Ön hozamába vetett bizalom bizonyságaként garantált 6%-os bérleti hozamot kínálnak az első évben, függetlenül az ingatlan kihasználtságától. Akár teljesen, akár részben foglalt, Ön a teljes 6%-os hozamot megkapja, így stabil és kiszámítható bevételi forrást biztosít Önnek.

Árak: 218.000 EURO-tól (Aktuálisan eladó lakásokról érdeklődjön.)

Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt. 

Scroll to Top