Malaga, Malaga

Magyarország,
Spanyolország, Malaga, Malaga
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 69.900.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
50 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
2

Extrák

Légkondi
Lift
Erkély

Leírás

"A Victoria Kent épület Lagunillas szomszédságában található, Malaga városának autentikus és rejtett művészeti negyedében.

Lagunillas (hamarosan sétálóutca lesz) Malaga város történelmi központjának északi részén található, az El Ejido domb és a Monte Gibralfaro között, néhány méterre a Plaza de la Mercedtől, a Mercado de la Mercedtől és Pablo Picasso szülőházától.

A környéken elhelyezkedö apartmanok átlagos éves kihasználtsága 87%!

A Calle Lagunillas és környéke jelenleg felújítási és sétálóutca-építési projekt alatt áll. A környék egy jobban megközelíthető, a forgalomtól korlátozott térré válik, és a zöld területek bővülnek.

Az épület összesen 10 lakással rendelkezik, tökéletes sarokhelyzetben, ami lehetővé teszi a lakások elosztását oly módon, hogy sok természetes fény világítsa meg a lakásokat.

Az épület stúdiólakással, 1 és 2 hálószobás lakásokkal rendelkezik. A felső emeleten a lakásokhoz nyitott terasz és tárolóhelyiség tartozik.

A lakások tereit a méreteknek megfelelően modern és funkcionális módon alakították ki.

Az épület külső kialakítása egyensúlyt teremt a modern stílus, a környék szellemisége és a városrendezési műszaki előírások között".

Átadás 2024 November.

Studio lakás: 168,000- Euro + 10% Àfa

1 háloszobas földszinti lakás: 219,000- Euro + 10% Áfa

1 háloszobás első emeleti lakás: 230,000- Euro + 10% Áfa

Amennyiben érdekes lehet az Önnek, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Scroll to Top