Malaga, Fuengirola

Spanyolország,
Spanyolország, Malaga, Fuengirola
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 140.500.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
108 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
4

Extrák

Medence
Szauna
Wellness
Panoráma
Garázs
Terasz
Légkondi
Erkély

Leírás

Ez egy lakóépület Fuengirolában (Malaga), a Costa del Sol egyik leginkább feltörekvő területén. Magasabb elrendezésének köszönhetően ez a 36 lakásos projekt lenyűgöző panorámás kilátást nyújt a Földközi-tengerre.

Mediterrán éghajlat, egész évben napsütés. Miért ne venne itt egy lakást, repülővel hamarabb érkezik meg, minthogy nyáron Budapestről leérjen a Balatonra, ráadásul a lakásárak semmivel nem drágábbak, mint Magyarországon.

A dizájn egy hajókilátást szimulál, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a Földközi-tengerre, beleolvadva a terepbe, beleolvadva a helyi anyagok felhasználásába, a természetes fa, a víz, mint a lakóterületek állandó eleme és a nemes anyagok, amelyek kiemelik az építészetet.

Ez a lakókomplexum 36 lakásból áll, 2, 3 és 4 hálószobával. Minden lakás nappali-étkezője nyitott és világos terek kényelmét nyújtja. Ez a funkcionális kialakítás rengeteg fényt biztosít a szobákba.
Az otthonok tágas teraszokat kínálnak, innen szemlélheti a Földközi-tenger hatalmasságát napkeltétől napnyugtáig.

A mediterrán életstílus jellemzője a testről és a lélekről való gondoskodás, ezért a lakóterületek a wellness és a közösségi terek felé bővülnek. A lakóparkban napozóterasz, felnőtt- és gyermekmedence, kerthelyiségek és pihenőhelyek találhatóak. A helyiségeket egy közös társalgó egészíti ki a szabadidős találkozókra.

Árak: 360.000 EURO-tól (Aktuálisan eladó lakásokról érdeklődjön.)

Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.

Scroll to Top