Malaga, Fuengirola

Spanyolország,
Malaga, Fuengirola
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 206.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
95 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
4

Extrák

Medence
Teniszpálya
Konditerem
Wellness
Panoráma
Garázs
Terasz
Légkondi
Kamera rendszer
Erkély
Hűtés-fűtés
Bár
Öntözőrendszer
Árnyékoló rendszer

Leírás

A Where Luxury Enbraces the Mediterranean Core exkluzív lakókomplexumként tűnik ki tágas elrendezéssel és csúcsminőségű építkezéssel.

A lakások a legjobb minőségű anyagokból épültek, és élvonalbeli építészettel rendelkeznek. Az építkezéshez közel van a Földközi-tenger és a belvárosi nyüzsgés is egy karnyújtásnyira van. Innen felfedezheti a Costa del Sol strandjait, a gasztronómiai éttermek széles választékát és a számos közeli golfpályát.

A kiváltságos elhelyezkedés lélegzetelállító panorámás kilátást kínál a tengerpartra és a Földközi-tengerre, amelyet a tágas privát teraszokról élvezhet, amelyek kiegészítik ezeket a kivételes rezidenciákat. Ez az egyedülálló környezet lehetővé teszi lakói számára, hogy átadják magukat a tengerpart természeti szépségének és a tenger varázsának, ami igazán felejthetetlen és gazdagító élményt nyújt. Élvezze az első osztályú létesítményeket, beleértve a két végtelenített medencét, a legmodernebb edzőtermet és a gyógyfürdőt. Ezen túlmenően az élmény fokozása érdekében paddle teniszpályákkal és privát golfpályával is rendelkezünk, amelyek mindegyike a legmagasabb minőséget képviseli, és exkluzív szolgáltatásokat kínál, a legigényesebb egyének igényeit is kielégítve.

-Hatalmas zöldterületek
-Több mint 100.000 m2 fenntartható kert
-Piknik- és pihenőterületek
-Kerékpár- és gyalogos utak
-Séta- és kocogóutak
-Állatparkok
-78 Exkluzív elérhető otthon

-Nagy teraszok
-Délnyugati tájolás
-Tágas és világos szobák
-Földalatti parkoló és tároló helyiségek
-Tengerre néző medencék
-Gym & Spa
-Mediterrán kertek
-Zárt komplexum kódos hozzáféréssel és videó megfigyeléssel

Árak: 529.900 EURO-tól (Aktuálisan eladó lakásokról érdeklődjön.)

Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.

Scroll to Top