Malaga, Fuengirola

Spanyolország,
Spanyolország, Malaga, Fuengirola
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 85.800.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
76 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
3

Extrák

Medence
Konditerem
Wellness
Panoráma
Garázs
Terasz
Játszótér
Légkondi
Erkély

Leírás

Előértékesítésben lefoglalható exkluzív lakások Malaga megye egyik tengerparti gyöngyszemén Fuengirola északi részén.

A projekt Los Pacos negyedben található, ami egy kozmopolita légkörű lakóövezet, multikulturális és többnyelvű terület, közel a strandhoz, és kiváló közúti és tömegközlekedési kapcsolata van.

Két épület, 74 lakással, köztük két parkoló területtel, két úszómedencével és szabadtéri edzőteremmel, jó ízlésű, saját és családjuk jólétével foglalkozó emberek számára.
Határozottan ideális hely újrakapcsolódásra a természettel.
Évente több mint 3000 napsütéses órát és a fenséges naplementéket élvezheti, amelyeket ez a csodálatos Costa del Sol város kínál számunkra.
A nagy dupla üvegezésű ablakok élettel és optimizmussal árasztják el az ingatlan minden sarkát, beengedve a napsugarakat minden szobába, elegánsan összekapcsolva a gyönyörű és kényelmes terasszal a lakóteret. A Costa del Sol éghajlatának élvezetére tervezett térből gyönyörű kilátás nyílik a hegyekre és a tengerre, miközben élvezhet minden napfelkeltét vagy naplementét.
A lakóegyüttes kialakítása 3 fő tengely köré épül: a lakók maximális kényelmét keresni, a tereket és erőforrásokat hatékonyan kihasználni, a szomszédokat és a környezetet tiszteletben tartani.
A hőkomfort az egyik kulcsa az otthon élvezetének, ezért a napfény tanulmányozását figyelembe vették, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle, minimalizálva a déli nap hatását. Kiváló minőségű külső ácsmunkák, tökéletes hőszigetelés, valamint szabályozott légcsere rendszer, amely lehetővé teszi nyáron hűvösebb, télen melegebb otthonok kialakítását. Hatékony és csendes készülékek kerülnek beépítésre, a gyönyörű kertekben pedig alacsony vízigényű növényzetet telepítenek.
Árak: 219.950 EURO-tól (Aktuálisan eladó lakásokról érdeklődjön.)
Amennyiben Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni és felkeltettük érdeklődését, vagy további részleteket szeretne megtudni a projektekkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken.
Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.
Scroll to Top