Diósd

Magyarország,
Diósd
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 247.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
248 m²
Telekterület
1286 m²
Szobák száma
5

Extrák

Medence
Kandalló
Napelem
Központi vízlágyító
Garázs
Terasz
Gardróbszoba
Légkondi

Leírás

Diósd kedvelt, kertvárosi részén eladó egy MINIMÁLIS FENNTARTÁSI KÖLTSÉGŰ, luxus családi ház.
Az épület úgy lett megépítve, hogy akár külön is választható KÉT LAKÁSSÁ, két generáció számára. A házban az 5 szobán kívül 3 FÜRDŐSZOBA és TÖBB GARDRÓBSZOBA is ki lett alakítva, valamint a teljes kényelem érdekében a konyha KÖZPONTI VÍZLÁGYÍTÓVAL és BEÉPÍTETT SZÓDAGÉPPEL is fel lett szerelve. Az ingatlanban padló és radiátoros fűtés van, melyet gáz-cirkó biztosít, a nappaliban pluszként egy fatüzeléses kandalló is el lett helyezve, a közelmúltban pedig napelem lett felszerelve a házra.
Külön épületben található egy 50m2-es MŰVÉSZETI ALKOTÓTEREM és egy 25m2-es kutyakennel. Ezenkívül a kertben FEDETT GRILLKONYHA, MEDENCE (8*3*1,6), TELEPÍTETT ROBOTFŰNYÍRÓ, egy 12m2-es faház, valamint ESŐVÍZGYŰJTŐ RENDSZER is ki lett alakítva.
A kétállásos garázson kívül a ház előtti térburkolt rész további autók parkolását teszi lehetővé.

Az épület energetikai és gépészeti méretezésénél elsődleges volt a fenntarthatóság, hogy télen – nyáron minimális költséggel üzemeltethető legyen. Az épület hűtést nem igényel nyáron. A napelemrendszernek köszönhetően 22 kWp éves szaldó elszámolású kis erűmű szolgáltatja a villamos energiát.
A garázsban 22 kw-os, vezérlős elektromos autó töltő lett felszerelve.
Épület villamos energia költsége: 0 Ft/ év.
Elektromos autó töltés költsége: 0 Ft/ év.

A közelben szinte minden megtalálható, óvoda, iskola, posta, háziorvosi rendelő, kormányablak, gyógyszertár és egyéb vásárlási lehetőségek. A szabadidő eltöltéséhez is számos lehetőség közül lehet választani teniszpálya, fitneszterem, focipálya stb.
Tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt könnyen megközelíthető az ingatlan, pár perc alatt elérhető az M1, M7, M0 autópálya.

További információval és megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bizalommal.

Scroll to Top