Budaörs

Magyarország,
Budaörs, Hegyalja út
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 300.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
300 m²
Telekterület
1194 m²
Szobák száma
5

Extrák

Panoráma
Garázs
Terasz
Erkély
Hőszivattyú
Hűtés-fűtés

Leírás

Budaörs egyik legjobb részén a Hegyalja úton eladó újépítésű önálló családi ház befejezésre váró állapotban.

Az ingatlan építkezése 2021-ben kezdődött, erős szerkezetkész állapotban van, sokat fordítva a tereprendezésre, külső munkákra. Jelenleg a házkörüli járdát készítik, valamint az utcafronti kerítést, kukatárolót. Az egész telek körbe van kerítve.

Csatorna, víz és villany házon belül van. Gáz szintén telken belül, de hőszivattyú lett tervezve, így az eredeti tervek szerint gáz nem lett volna bekötve a házba. Minden esővíz el van vezetve telken belül egy kiépített esővízgyűjtőbe, mellyel a locsolás egész nyáron megoldható majd.

IRODÁNKBAN VR SZEMÜVEGGEL MEGTEKINTHETŐ A 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS, MELY A TERVEZETT KÉSZ ÁLLAPOTOT MUTATJA VALÓS KÖRNYEZETBEN.
Telek 1194 m2. Ház nettó garázzsal együtt 300 m2, Bruttó teraszokkal 366 m2.
DUPLA GARÁZS 43 m2 + tároló 13 M2.

Befejezésre váró munkák:
Külső: 14 cm kőzetgyapot szigetelés (tervezett), bádogos munka befejezése, erkélyek és teraszok burkolása, üvegkorlátok, kertben termőföld és növényzet telepítés, garázs külső vakolás és előtető fémszerkezet burkolása alumínium lemezzel.
Belső: gépészet, villanyszerelés, vakolás, estrich beton, glettelés-festés, belső burkolatok és beltéri ajtók.

Nézze meg az ingatlanról készült videónkat, valamint látványterveket és ha megtekintené vagy kérdése van, kérem keressen bizalommal.

Scroll to Top