Budajenő

Magyarország,
Budajenő, Hilltop lakópark
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 325.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
463 m²
Telekterület
879 m²
Szobák száma
7

Extrák

Szauna
Jacuzzi
Teniszpálya
Konditerem
Wellness
Központi vízlágyító
Garázs
Terasz
Gardróbszoba
Riasztó
Játszótér
Légkondi
Kamera rendszer

Leírás

***ELADÓ EXKLUZÍV ÁLOMHÁZ***

Családi álomotthon Budapesttől 30 percre a természet ölelésében, luxus környezetben, zárt lakóparkban a Hill Top-on.

A HILL TOP lakópark Budajenő magaslatán fekszik, zöld erdővel, dombokkal körbeölelve. Családoknak és nyugalomra vágyóknak ideális környezet, kiváló infrastruktúra, kerékpározásra és túrázásra alkalmas helyek, tökéletes közbiztonság. A ZÁRT LAKÓPARK gondozott, 0-24 órás portaszolgálattal védett, JÁTSZÓTÉR, TENISZPÁLYA teszi kényelmessé az itt lakók mindennapjait. A településen van óvoda, 2 tannyelvű iskola, éttermek, szolgáltatások.

Sem a környékben, sem a családi házban nincs kompromisszum. Tekintse meg az ingatlanról készült BEMUTATÓ VIDEÓNKAT és hívjon, ha szeretné megnézni.

Az önálló családi ház minden helyisége tágas és világos. 2000-ben épült, de most 2021-ben teljeskörű felújítást kapott. Új tető szigeteléssel, új 3 rétegű melegperemes nyílászárók, mindenhol új luxus burkolatok, új konyha és háztartási gépek, beépített szekrények, luxus gardrób és előszoba, méretre készített függönyök. Kamera és riasztórendszer. Ez mind a vételár részét képezi.

Az ingatlant leginkább a VÁLASZTÉKOSSÁG és ELŐKELŐSÉG jellemzi.

Mivel a minőségben nem kötöttünk alkut, így az, akinek elege van azokból a csalódásokból, amit a helyszínen tapasztal egy háznál a szép fotók után, itt megtalálja a számításait és hozzáértő kezekben érzi majd magát. Tudja, hogy amikor azt mondjuk luxus, mit is jelent valójában ez a szó.

A lépcsőházban Fodor Orsolya művész készítette a dekorfalat. A világítás mindenütt egyedi, a burkolatok Spanyolországból érkeztek.  Az előszoba és nappali dekorfal Wenga, méretre gyártott. Az egyedi nem beépített bútorzat megállapodás részét képezi.

A földszinten dupla garázs, dolgozó szoba, fürdőszoba, gépészeti helyiség, kamra, és egy 122m2-es nappali-konyha-étkező tér kapott helyet. A nappalinak és étkezőnek közvetlen terasz és kertkapcsolata van. Az emeleten további 5 hálószoba, háztartási helyiség, valamint 3 fürdőszoba és 2 gardrób található, a szuterénben pedig konditerem, szauna, pihenőtér, WC, zuhanyzó, valamint tároló.

A gépészetét tekintve: új kondenzációs kazán biztosítja a meleget padló és radiátoros fűtéssel. Van napelem előkészítés, melegvíztároló, vízlágyító, valamint NIBE HŐSZIVATTYÚS RENDSZER FOLYAMATBAN VAN.

A házban az extrák a teljesség igénye nélkül lettek felsorolva. Ha kíváncsi rá, hogy mitől egyedi ez a ház és mennyi luxus van még benne, hívjon és bemutatom Önnek.

Az ingatlan nettó alapterülete teraszok nélkül: 447 m2 (garázzsal és kiszolgáló helyiségekkel együtt)
Szuterén: 83 m2
Földszint 241 m2, 33m2 terasszal együtt
Emelet nettó: 156 m2

Ingatlanközvetítő

Scroll to Top