Budajenő

Magyarország,
Budajenő
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 74.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ikerház
Alapterület
154 m²
Telekterület
738 m²
Szobák száma
5

Extrák

Panoráma
Garázs
Terasz
Gardróbszoba
Erkély
Hőszivattyú

Leírás

BUDAJENŐN A TEMPLOMVÖLGY VILLAPARK egyik legjobb részén ÚJÉPÍTÉSŰ, ÖRÖKPANORÁMÁS IKERHÁZ ELADÓ befejezésre váró állapotban.

AZ ÁR A JELENLEGI KÉSZÜLTSÉGI FOKRA VONATKOZIK.

EGYEDI, MODERN KÜLSŐ, CSODÁLATOS PANORÁMA A KÖRNYÉKBELI dombos tájra, szőlőültetvényekre.

Az ikerház megtervezésénél különös figyelmet fordítottak arra, hogy a két lakás egymástól megfelelő távolságra, szeparáltan legyen. A lakásoknak nincsenek közös falai, egymástól 8 méter távolságra vannak építve.

A ház földszintjén egy panorámás amerikai konyhás nappali, 1 szoba, 1 fürdőszoba, 1 gardróbszoba, WC, háztartási helyiség van dupla kocsibeállóval, teraszokkal. A felső szinten ki lett alakítva 3 szoba, 1 fürdőszoba, WC és erkély. A földszint alatt egy tároló és borospince található még.
A 738 m2-es, saját telken a nettó 154 m2-es lakótérhez 32 m2 fedett, dupla autóbeálló, 11 m2 borospince, 18 m2 tároló, 55 m2 fedett terasz és 12 m2 erkély tartozik.

Az ingatlan összközműves.

Az osztrák ISO SPAN technológiával épült ház 23 cm hőszigeteléssel rendelkezik, energetikai besorolása AA, kisebb napelemes rendszerrel kiegészítve elérhető a 0-ás rezsiköltség.
A fejlett technológiának számos előnye van: HŐSZIGETELT, PÁRAÁTERESZTŐ, TŰZÁLLÓ, FÖLDRENGÉSÁLLÓ, HANGSZIGETELŐ, HŐTÁROLÓ KÉPESSÉG, KÖRNYEZETTUDATOS, EGÉSZSÉGES.

Tervezett műszaki paraméterek:
- Daikin hőszivattyú a hűtés-fűtésre
- Padlófűtés és fan coil hűtés
- 3 rétegű nyílászárók

Befejezésre váró munkák:

Külső: tetőfedés, bádogos munka, külső nyílászárók, vakolás, erkélyek, teraszok burkolása, korlátok, kertben termőföld, növényzet telepítése

Belső: gépészet, villanyszerelés, vakolás, glettelés-festés, belső burkolatok és beltéri ajtók

A képek a jelenlegi, félkész állapotot mutatják.

IRODÁNK MEGBÍZHATÓ, TÖBBÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL, REFERENCIÁKKAL RENDELKEZŐ KIVITELEZŐKET TUD AJÁNLANI SZÜKSÉG ESETÉN a befejezéshez.

Jelenleg még az IKERHÁZ másik LAKÁSA is ELADÓ, mely szintén megtalálható itt a honlapunkon.

A két ingatlan együttes megvásárlása esetén az ár két ingatlanra: 169 M Ft.
Budajenő a Budai hegyek ölelésében fekszik és a budai agglomeráció egyik LEGÉLHETŐBB és LEGKEDVELTEBB helye. A települést gyönyörű természet, kristálytiszta levegő, pezsgő kulturális élet és jó infrastruktúra jellemzi. A településen óvoda, 2 tannyelvű általános iskola, remek éttermek, kulturális és sportolási lehetőségek vannak.

Ingatlanközvetítő

Scroll to Top