Bp. XXII. kerület

Magyarország,
Bp. XXII. kerület, Budatétény
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 138.500.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
200 m²
Telekterület
525 m²
Szobák száma
8

Extrák

Napelem
Garázs
Légkondi

Leírás

Eladó Budatétényben egy a RÓZSAKERTHEZ közeli, CSENDES, VILÁGOS, KÉT UTCÁRÓL bejáratos 525 m2-es saroktelken lévő 200 m2-es ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ.

A ház eredetileg 2 GENERÁCIÓNAK épült, így remek választás nagyobb családok illetve összeköltözők számára.

Az ingatlan emellett kiváló BEFEKTETÉS lehet, hiszen az alsó és felső szinten kialakított lakások KÜLÖN LÉPCSŐHÁZBÓL megközelíthető bejárattal rendelkeznek, így akár leválaszthatók és kiadhatók. A ház TÁRSASHÁZZÁ ALAKÍTHATÓ, ha valaki 2 külön lakásban gondolkodik.

A földszinti terasz- és kertkapcsolatos 110 m2 lakásban nyitott konyha, étkezős NAPPALI + 3 szoba került kialakításra. A tetőtéri 86 m2-es hasonlóan jó elosztású teraszos lakásban, konyha-étkező-nappali együttes, 3 egyforma méretű HÁLÓSZOBA, fürdőszoba, toalett és egy kis kamra található. A tágas lépcsőházban további tárolók és egy infraszauna is helyet kapott.

A ház nem alápincézett, de a garázsból egy 10 m2-es tárolásra alkalmas pince került kialakításra.

A ház földszinti része a 70-es években épült, majd a tetőtér 1995-ben került beépítésre. A ház betonalapra, téglából épült -kivéve a földszinten egy szoba, ahol az eredeti sóskúti követ meghagyták-, monolit födém, a tetőn cserépfedéssel. A tető és a homlokzat is szigetelt. Az ablakok 3 kivételtől eltekintve műanyagra lettek cserélve.

A fűtést egy új kondenzációs kazán biztosítja radiátoros hőleadással, valamint az emeleten 3 helyiségben plusz fűtőpanel támogatja a kellemes hőmérsékletet. A tetőn elhelyezett NAPELEMEKNEK köszönhetően a villanyszámla eddig átlagban 7 ezer Ft volt havonta. Külön van ÉJSZAKAI ÁRAM mérő is, amelyre szintén alkalmazható a kedvezményes ár.

A házban nemrégiben lezajlott korszerűsítési munkálatok keretében többek között ÚJ KONDENZÁCIÓS KAZÁN, NORVÉG FŰTŐPANELEK valamint hűtő-fűtő KLÍMÁK kerületek beszerelésre, továbbá mindkét szinten festési munkák zajlottak. A földszinti lakás ÚJ GÉPESÍTETT KONYHABÚTORT kapott.

Parkolni a GARÁZSBAN vagy a fedett autóbeállóban lehet, de az utcán is ingyenes a parkolás.

A locsolást külön vízórával ellátott csap biztosítja.

Igény esetén az ingatlan megvásárlásával egyidejűleg a tulajdonos átadja a szomszéd 700 m2-es önkormányzati telek bérleti jogát, melynek bérleti díja 50 ezer Ft évente. A telek megközelítése saját kerten keresztül, illetve az utcáról is lehetséges. A bérleményen jelenleg MAGASÁGYÁSOK, TŰZRAKÓ és egy kertifészer található.

Az ingatlan KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL rendelkezik, pár perces sétányira minden szolgáltatás megtalálható.

NE FELEDJE 2024. januártól az ingatlan megvásárlásához igénybe vehető, ezáltal az ár még KEDVEZŐBB:

  • CSOK PLUSZ támogatás és BABAVÁRÓ kölcsön
  • 3 %-os államilag támogatott hitel
  • 4 %-os vagyonszerzési illetékmentesség

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Az irodánk számos szolgáltatást nyújt, beleértve az ingyenes banki és hitelügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, valamint az ügyvédi háttér biztosítását. Továbbá, igény esetén műszaki ellenőr partnerünk felméri az ingatlan műszaki állapotát. Amennyiben a vásárláshoz szeretné eladni meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Scroll to Top