Biatorbágy

Magyarország,
Biatorbágy
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 129.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ikerház
Alapterület
136 m²
Telekterület
491 m²
Szobák száma
4

Extrák

Napelem
Garázs
Terasz
Riasztó
Légkondi
Hőszivattyú
Hűtés-fűtés
Kertkapcsolat

Leírás

Biatorbágy központhoz közeli részén eladó egy EGYSZINTES, 136 m2-es, 4 szobás, energiatakarékos, modern ikerház-fél, 491 m2-es telekkel, DUPLA GARÁZZSAL.

A két épület csak a garázsokkal érintkezik egymással, családi ház életérzést biztosítva ezzel az ide költözőknek.

A remek elrendezésű ingatlanban méretes, teraszkapcsolatos nappali – konyha – étkező, felnőtt lakórész saját gardróbbal és fürdőszobával, 2 szoba, zuhanyzó, kamra és egy 33 m2-es 2 beállós garázs szolgálja majd a lakók kényelmét.

A több referenciával rendelkező kivitelező, munkái során a tervezés mellett nagy gondot fordít a kivitelezés minőségére, az időkorlátok betartására, a prémium anyaghasználatra.

A vételár, az alapokon túl bizonyos összeghatárig magába foglalja a burkolatok, szaniterek árát; a riasztó, a klíma, az elektromos redőnyök, elektromos autó töltő előkészítését.

Hőszivattyú napelemmel, padlófűtéssel gondoskodik majd a fűtésről, mely a 18 cm szigetelésnek és a prémium, 3 rétegű, 7 légkamrás nyílászáróknak köszönhetően nagyon alacsony energiafogyasztást biztosít majd.

Az építkezés tervezett kezdete idén kora tavasz, várható befejezése 12 hónap múlva.

Az IKERHÁZ MÁSIK FELE ugyanezekkel a paraméterekkel, de NAGYOBB, 663 m2-es telekkel, 135M Ft-ért szintén eladó.

Biatorbágy a budai agglomeráció keresett települése, szép fekvéssel, remek infrastruktúrával, nagyon jó közlekedéssel, a gyerekes családok egyik kedvencévé vált.

Ingatlanközvetítő

img_3823-removebg_optimized
Téglásy Tímea
Scroll to Top