Ciprus

Ciprus a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigete, területe 9251 km². A Földközi-tenger keleti medencéjében található, Törökországtól kb. 70 km-re délre. A sziget mediterrán éghajlatú, forró, csapadékban szegény nyarak és enyhe, csapadékos telek jellemzik.

Ez a napsütötte ország az esztétikumot kedvelők Mekkája. Meseszép, hosszú strandok, kristálytiszta víz, vadregényes, meredek partok és két jellegzetes hegység határozza meg a tájat. A kultúra nyomait többek között gótikus székesegyházak, török mecsetek, bizánci kolostorok és középkori lovagkeresztes-várak őrzik. A Földközi-tengernek ez a Szardínia és Korzika után harmadik legnagyobb szigete az a hely, amely mindenki számára tartogat valamit. Legyen szó nyüzsgő tengerparti üdülőhelyekről, évszázados, évezredes múlttal rendelkező látnivalókról, szép tájakról vagy tartalmas programokról, Ciprusról minden turista élményekben gazdagon térhet haza.

A ciprusi szezon áprilistól novemberig

A ciprusi szezon hosszú időszakot foglal magába, egészen áprilistól novemberig. Ez az időszak garantálja a meleget és a napfényes időjárást, amely ideális a tengerparti pihenéshez és az aktív kikapcsolódáshoz. A ciprusi nyár az utazók számára felfrissülést, feltöltődést és számtalan élményt kínál. Lovaglás, búvárkodás, golfozás, biciklizés, kirándulás, szörfözés, kaszinó és még rengeteg program várja az itt nyaralókat.

A szezon híres a meleg időjárásáról és a sok napsütésről. Nyáron a hőmérséklet általában 30-35 Celsius-fok között mozog, így tökéletes strandolási és napozási lehetőséget biztosít. Télen az időjárás enyhébb, a hőmérséklet 15-20 Celsius-fok között alakul, ennél hidegebb nem sokszor van az év folyamán. A napsütéses órák száma rendkívül magas Cipruson, ami még vonzóbbá teszi az itteni nyaralást.

Ingatlanok kiadása: Hosszú ciprusi szezon és kiváló bevételi lehetőség

Cipruson nagyjából 220 napot lehet kiadni az ingatlanokat, ami rendkívül előnyös lehetőséget kínál a tulajdonosok számára. Ez a hosszú kiadási szezon lehetővé teszi a bevétel maximalizálását és a beruházás gyorsabb megtérülését. Összehasonlítva a balatoni szezonnal Ciprus a szezon hossza miatt racionálisabb befektetést kínál.

Scroll to Top