Ingatlant vásárolna?

A megfelelő ingatlant megtalálni egy szakértő számára is időigényes feladat. Fontos a pontos és alapos igényfelmérés, a tájékozottság az aktuális piaci kínálatról, valamint a sokéves tapasztalat és helyismeret. Sokak számára ez mégis egyszerűnek tűnő feladat. Azonban, miután megnéztünk néhány ingatlant rájövünk, talán nem is lesz olyan könnyű, mint azt gondoltuk:

  • Szépek a fotók, de nem azt kapom, amit vártam.
  • Nem tudtam, hogy itt van… Ez a környék nem tetszik.
  • A szobák nagyon kicsik… A fotókon ez nem látszott.
  • Ha tudtam volna, hogy ilyen messze van a buszmegálló, ki sem jövök.
  • Miért nem hív vissza az ingatlanos?

Ilyen és ehhez hasonló mondatokat régen nem hallottunk már a vevőinktől. Bízunk benne, hogy nem is fogunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot abban az esetben, ha olyan ajánlatokat szeretne kapni, melyek az Ön legfontosabb elvárásainak és igényeinek megfelelnek, vagy ha nem szeretne hosszú hónapokat keresgéléssel tölteni.

Egy személyes találkozó keretében felmérjük az Ön igényeit és elképzeléseit, bemutatjuk az aktuális ajánlatokat az ingatlanpiaci kínálatban, majd megbeszéljük azokat a keresési paramétereket, melyekkel megtalálhatjuk álmai otthonát. A legtöbb ingatlanpiaci szereplővel együttműködünk, ezen felül a vásárlás teljeskörű lebonyolításában részt veszünk, hasznos tanácsokkal látjuk el Önt.

Büszkék vagyunk arra, hogy célirányos kutatással, minél kevesebb ingatlan mutatással, az elmúlt években több ügyfelünk számára is megtaláltuk az ideális otthont.

Scroll to Top