Téglásy-Páll Tímea vagyok, ingatlanértékesítő.

Kis ház, nagy ház, új vagy régi, iker vagy családi, esetleg lakás? 

Milyen a legmegfelelőbb otthon számunkra?

Az első kérdés, amit általában felteszünk magunknak ingatlan vásárlás előtt, majd elveszünk a felénk áramló hirdetések szűretlen tömegében és sajnos gyakran elbizonytalanodunk abban, hogy mit is szeretnénk.

Ingatlanértékesítőként, már 6. éve töretlenül próbálom kiszolgálni az ingatlan piacon megjelenő vásárlók leendő otthonával kapcsolatos igényeit, segítek megválaszolni az addig, sokszor még fel sem merült kérdéseket, majd velük együtt haladva az úton, a lehető legrövidebb határidőn belül megtalálni a lehetőségeikhez és igényeikhez leginkább passzoló ingatlant.

Eladó ingatlan esetén szintén teljes erőbedobással állok a tulajdonosok rendelkezésére, hogy az adott ingatlant, a lehető legmagasabb áron, a legrövidebb idő alatt értékesítsem, mindezt megfelelő marketinggel, igényes irodai háttértámogatással, és a szükséges idő ráfordításával teszem.

Számtalan sikeres értékesítéssel a hátam mögött, számomra az egyik legfontosabb dolog a szakmában, a bizalom. A legjobb érzés, hogy az ügyfeleim tudják, hogy rám bízhatják ingatlanuk eladását, hiszen lehetőségeimhez mérten, mindent meg fogok tenni a számukra legjobb és leggyorsabb eredményért.

Családommal a Budai agglomerációban élek, így a legotthonosabban az agglomeráció területén, családi házas területeken mozgok, de természetesen a kívül eső területek, lakások is munkám részét képezik, de szívesen foglalkozom nagyobb értékű, luxus ingatlanok értékesítésével, illetve kiadásával is.

Ha ön is picit tanácstalanul áll az ingatlana eladásához, vagy bizonytalan az árban, esetleg csak nincs ideje vagy nem szeretne foglalkozni vele, szívesen segítek, ha felveszi velem a kapcsolatot!

Az ADL INGATLAN iroda weboldalára kattintva pedig többet is megtudhat szolgáltatásainkról, valamint ingatlan kínálatunkról.

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

E-mail

timea.teglasy@adlingatlan.hu

Telefon

+36 20 201 8012
Scroll to Top