Kővágó Adél vagyok, családommal a budai agglomerációban élek. Közel egy évtizede foglalkozom ingatlanértékesítéssel. Korábban, a főiskola és az egyetem elvégzése után, a munkáim során a kommunikáció és a probléma kezelés volt a leghangsúlyosabb. A korai évek alatt az értékesítésben is nagy tapasztalatot szereztem. Megtanultam, hogy problémák nincsenek, csak megoldandó feladatok. Kitartást, precizitást, kommunikációs tapasztalatot hoztam magammal ebből az időszakból.
Kővágó Adél

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

Telefon

Ingatlanközvetítői pályafutásomat egy országos hálózatnál kezdtem, ahol rövid idő alatt ismert és elismert szakemberré váltam.
A szakma iránti szeretetem által egyre ambiciózusabb lettem, nem elégedtem meg a középszerűséggel, a szakma minden oldalát részletekbe menően megismertem.

A munkához és az ügyfelekhez való hozzáállásom gyorsan a legsikeresebb értékesítők egyikévé tett. A szakmai elismerések és az ügyfelektől érkező pozitív megerősítések visznek előre a munkámban, és okozzák a legnagyobb örömet. A 2020-as esztendő különösen sikeres volt, hiszen az „év értékesítője” lettem. Az ingatlanhálózatnál azonban számomra nem maradt fejlődési lehetőség, úgy éreztem, sok dologban van megkötve a kezem. Véleményem szerint saját vállalkozásommal a szakmai színvonalat még magasabb fokon képviselhetem.

Az évek alatt jól felépített kapcsolati tőkével lehetőségem van a luxus ingatlanok piacán dolgozni. Eddig több milliárd forint értékű ingatlanértékesítés kapcsolódik a nevemhez. Együtt működöm beruházókkal és befektetőkkel, valamint más sikeres értékesítőkkel.
Az ipari ingatlanok, és a nagyértékű luxusbirtokok, kastélyok adás-vétele sem okoz problémát. Fontosnak tartom a precizitást, a megfelelő igényfelmérést. A teljes adásvételi folyamatot végig vezetem a profi marketing hirdetésektől kezdve a birtokba adásig.

Sokat foglalkoztat, hogyan tehetjük az ingatlanértékesítő szakmát színvonalasabbá, az értékesítőt megbecsültebbé. Azt vallom, hogy egy felkészült, profi ingatlanértékesítőnek mindenhez értenie kell. Az ingatlanjogi és adózási kérdésekben ugyanúgy el kell igazodnia, mint a műszaki és belsőépítészeti részletekben. Saját felkészültségemet és rátermettségemet nagyszerűen kiegészítik a közvetlen munkakapcsolatok. Az ingatlanértékesítéshez kapcsolódó szakterületek legjobbjaival dolgozom együtt, ügyvéd, energetikus, hitel tanácsadó, lakberendező, belsőépítész, fotós/videós és marketinges szakemberek erősítik csapatomat.

Keressen meg, tüntessen ki bizalmával, ha ingatlana értékesítésében gondolkodik, vagy a megfelelő otthont keresi Ön vagy családja számára.

Az ADL INGATLAN irodám weboldalára kattintva többet is megtudhat szolgáltatásainkról, valamint ingatlan kínálatunkról.

 

Reklámfilm - Hogyan hozzuk ki a legtöbbet eladó ingatlanából.

A Brinterior tulajdonosával Balogh Brigittával készült kisfilmünkben bemutatjuk, hogyan dolgozunk össze, ha az értékesítés felújítással is összekapcsolódik. A videóban látható ingatlanok közös munkánk gyümölcsei. Büszkék vagyunk rá, hogy bármilyen elképzelést valóra váltunk, és hálásak vagyunk ügyfeleinknek, hogy bizalmukkal minket tiszteltek meg.

Videó lejátszása

Ismerje meg irodánkat!

Kifinomult környezetben várjuk leendő és régi ügyfeleinket kimagasló minőségű ingatlan szolgáltatásainkkal!

Scroll to Top