Erős Valéria vagyok az ADL Ingatlan Iroda értékesítője.

Örömmel tölt el, hogy azzal foglalkozom, amit szeretek.  Szeretem a különleges ingatlanokat és a változatos történeteket, amik egy-egy ingatlanhoz kapcsolódnak. Munkám során fontos szempont, hogy megtaláljam az ügyfelek számára legideálisabb megoldást. 

Első alkalommal egy személyes találkozó keretében átbeszéljük az élethelyzetet, a lehetőségeket és meghatározunk egy közös célt.  Mindig nagy kihívás és izgalmas kaland megtalálni a legideálisabb vevőt vagy az ügyfél számára tökéletes ingatlant.

Folyamatosan tanulok, képzem magam és keresem a lehetőségeket, hogyan tudok minőségben, hatékonyságban a legnagyobb hozzájárulás lenni az ügyfeleimnek.

Foglalkozom újépítésű ingatlanok értékesítésével és használtakkal egyaránt.

Fő profilomba tartoznak a nagyértékű ingatlanok, Pest megye Budai agglomerációs területein.

Fontosnak tartom az ügyfeleimmel a szoros és bizalmas kapcsolattartást és hosszútávra tervezem az együttműködést, akár eladóval akár vevővel.

A kapcsolati tőkét legalább olyan fontosnak tartom, mint a tudást, igy minden esetben tudok megfelelő kontaktot és segítséget adni ügyfeleimnek, ami az ingatlan adás-vétel kapcsán felmerülhet. Pl.: hiteltanácsadás, ingatlan fotózás, marketing anyagok összeállítása, ügyvéd, közjegyző, belső építesz.

Az értékesítés során felmerülő profi marketing költségek nálunk nem az eladót terhelik. Élmény videót vagy kisfilmet készítek, open house napot szervezek, molinót csináltatok vagy éppen home stagingelek.

Irodánkban rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk az értékesíteni kívánt ingatlanok megjelenítésére a piacon, általunk kizárólag profi fotók és videók jeleníthetőek meg.

Várok szeretettel minden új és meglévő ügyfelet az irodánkba, előre egyeztett időpontban.

ADL Ingatlan Iroda

2045 Törökbálint Munkácsy Mihály u. 20.

Telefon

Scroll to Top