Telki

Magyarország,
Telki
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 210.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
154 m²
Telekterület
1020 m²
Szobák száma
5

Extrák

Panoráma
Terasz
Hőszivattyú
Hűtés-fűtés

Leírás

Telkiben, 1020 m2-es PANORÁMÁS telken, aszfaltos út mentén, modern stílusban épülő 138 m2-es, EGYSZINTES, nappali + 4 szobás családi házat kínálok megvételre, 38 m2 DUPLA fedett gépkocsibeállóval, 25 m2-es terasszal.

A remek elrendezésű ingatlanban nagy gonddal tervezték a közösségi térként funkcionáló nappali-konyha-étkező rész és a szobák elhelyezését, külön szekcióként kezelve a felnőtt és a gyerek „részleget” – melyekhez egy-egy fürdőszoba kapcsolódik.

A nappaliból, az étkezőből és 2 hálószobából is megközelíthető a remek, D-i tájolású 25 m2-es terasz.
A modern stílus mellett mind a technológia, mind a felhasznált anyagok tekintetében az építkezés a minőséget és a magas színvonalat képviseli, úgy, mint mennyezet fűtés-hűtés hőszivattyúval, prémium 3 rétegű nyílászárók, zsalúziával, Porotherm tégla falazat, 10 cm EPS hőszigetelés, acél borítású bejárati ajtó, riasztó előkészítés.

A vételár bizonyos összeghatárig tartalmazza a burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók árát, a kert FÜVESíTÉSÉT, opcionálisan választható KONYHA és a teljes riasztórendszer, öntözőrendszer kiépítése.

Az építkezés elkezdődött, szerződéskötéstől számított 6 hónap alatt befejezhető, költözhető. A belső elrendezés még változtatható.

Telki a Budai agglomeráció egyik legkeresettebb települése a Budai hegyek lábánál, mely szép fekvésével, kiegyensúlyozott lakosságával, remek infrastruktúrájával a gyerekes családok egyik kedvencévé vált, mindez fél órányira a fővárostól.

Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy további kérdései merülnek fel, kérem keressen telefonon, a hét bármelyik napján.

Ingatlanközvetítő

img_3823-removebg_optimized
Téglásy Tímea
Scroll to Top