Telki

Magyarország,
Telki
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 369.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
400 m²
Telekterület
950 m²
Szobák száma
6

Extrák

Medence
Szauna
Konditerem
Wellness
Központi porszívó
Központi vízlágyító
Garázs
Terasz
Gardróbszoba
Riasztó
Légkondi
Erkély
Hőszivattyú
Hűtés-fűtés

Leírás

Eladó MODERN ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ Telki ismert és közkedvelt kertvárosi részén.

Az ingatlan STÍLUSOS, minden helyiség TÁGAS ÉS VILÁGOS. A KONYHA ÚJ, modern háztartási gépekkel. A nappali-konyha-étkező együttes több mint 70 m2, terasz kapcsolata (85 m2) és kertkapcsolata Dél-Nyugati tájolású. EGZOTIKUS FAPARKETTA, KÖZPONTI POSZÍVÓ, vízlágyító rendszer, riasztó rendszer, kandalló kiépítés, szoba méretű fürdőszobák, szoba méretű GARDRÓB szobák, nagy teraszok, KONDITEREM, SZAUNA és dupla garázs teszik kényelmessé az itt otthonra találó család mindennapjait.

A telek 950 m2. A ház Nappali+5 szobás, (+2 gardrób) fél terasz beszámítással 423,6 m2, aminek a fenntartása a korszerű gépészet, hőszigetelés és jó minőségű nyílászárók miatt nem magas költség. A szobákban új hűtő-fűtő klímák is vannak, valamint termosztátos radiátorok. Az ingatlanban jelenleg gázfűtés van padló és radiátor fűtéssel, de az árban benne van az ÚJ HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS, valamint KÜLTÉRI MEDENCE is. Jogilag és műszakilag is rezsi-optimalizált ingatan, kétlakásossá van nyilvánítva, így kedvező a ház fenntartási költsége.

Ház földszinti alapterülete: 196,61 m2
Földszint + emelet teraszok nélkül: 350 m2
Teraszok összesen: 147,2 m2

A környezet festői és nyugalmas, csodás és IGÉNYES KERTVÁROSI HANGULATÚ A KÖRNYÉK. Az ingatlant leginkább az OTTHONOS, NAGY TEREK JELLEMZIK.

NÉZZE MEG AZ INGATLANRÓL KÉSZÜLT VIDEÓNKAT ÉS HA SZERETNÉ MEGTEKINTENI, HÍVJON BIZALOMMAL.

Scroll to Top