Szentendre

Magyarország,
Szentendre
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 499.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ipari
Alapterület
1300 m²
Telekterület
3106 m²
Szobák száma
20

Extrák

Levegő szellőztető
Központi vízlágyító
Garázs
Riasztó
Légkondi
Hűtés-fűtés

Leírás

Szentendrén a Kőzúzó ipari parkban, össztömeg korlátozás nélkül megközelíthető zónában önálló telephely: BEMUTATÓTEREM, IRODÁK, 2 DB CSARNOK, MŰHELY ELADÓ!

GYORSAN BIRTOKBA VEHETŐ INGATLAN
NINCS ÁFA!!!!
AKÁR CÉGGEL EGYÜTT IS MEGVÁSÁROLHATÓ.

Az ingatlan besorolása a tulajdoni lapon „Kivett ipartelep, iroda, és finommechanikai szerelvény műhely.” Nagysága összesen 1300 m2.
A telek 3106 m2.

Az épület földszintjén porta, bemutatóterem, irodák, műhely, mosdók, raktárak valamint gépészeti helyiség épült, az emeleten 15 iroda, nagyméretű tárgyalók és konyha-étkező, valamint mosdók.
Az épület jobb oldalán tehergépkocsi és kamion forgalom lehetséges.

Ugyanezen az oldalon fedett autóbeállók kerültek még pluszban kialakításra.

AZ ÉPÜLET ALKALMAS CÉGKÖZPONTNAK, KÜLÖNBÖZŐ SZOLGÁLTATÁSOK VÉGÉZÉSÉRE, IPARI TEVÉKENYSÉGHEZ,

Az ingatlan 2000-ben épült 30-as téglából. A raktár 2009-ben épült hozzá acélvázas szerkezettel, melyet utólag helyben gyártott hőszigetelt panelek segítségével burkoltak. A tetőszerkezet helyben gyártott acélrácsos tartókból került kialakításra. A főépület tetőszerkezete monolit lapostetős födém, mely alkalmas napelem telepítésre. Az épületek alapja szintén monolit vasbeton. A nyílászárók hőszigetelt alumínium nyílászárók a műhelyben, az irodákban és főépületben kétrétegű fehér műanyag. Az épület nincs lehőszigetelve.

Az épület műszaki állapota jó, a bővítés szakszerűen készült el az engedélyezett tervdokumentáció szerint.

A bemutató terem belmagassága 3 méter. A csarnok belmagassága 3,6 méter.

Az épület fűtését jelenleg gázkazán látja el radiátor és fan-coil fűtéssel, központi hűtő-fűtő klíma és levegőszellőztető rendszer is be lett építve. Mivel a tetőszerkezet alkalmas napelem rendszer fogadására, így a kedvezőbb rezsiköltség miatt érdemes hőszivattyús modernizálásban gondolkodni napelem rendszerrel.

Rendelkezésre áll: automata kapu, kamera rendszer, riasztó, vízlágyító rendszer, kiépített számítógép hálózat, IPARI ÁRAM, SZICIÁLIS BLOKK, TŰZJELZŐ RENDSZER.

Tekintse meg az ingatlanról készült videónkat.
Ha kérdése van, vagy megtekintené az épületet hívjon bizalommal.

Scroll to Top