Solymár

Magyarország,
Solymár, Fecske utca
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 385.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
320 m²
Telekterület
735 m²
Szobák száma
7

Extrák

Medence
Konditerem
Wellness
Panoráma
Levegő szellőztető
Garázs
Terasz
Gardróbszoba
Riasztó
Hőszivattyú
Hűtés-fűtés

Leírás

Eladó Solymáron, egy 320 m2-es MEDENCÉS, nappali + 6 hálószobás családi ház, teljesen befejezett kulcsrakész állapotban.

A VÉTELÁRBAN BENNE VAN A MEDENCE, GEO TARIFÁS HŰTŐ-FŰTŐ HŐSZIVATTYÚS-, HŐVISSZANYERŐS SZELLŐZTETŐ RENDSZER, WELLNESS RÉSZLEG, DUPLA GARÁZS.

Az ingatlan egy 735 m2-es PANORÁMÁS telken fekszik a természetvédelmi területek közvetlen szomszédságában. A környék csendes, a forgalom minimális, az utcák aszfaltozottak. A telek domboldalon helyezkedik el, de mivel a tereprendezés már megtörtént, szinte teljesen vízszintes. A szinteltérést a kert végében egy teraszos kialakítású támfal sor egyenlíti ki.

A kert, a teraszos nappali, az étkező és a szobák egy része déli tájolású, így reggeltől estig KÖRBENAPOZOTT. A szobák mindegyike erkélyes, vagy teraszos. A FŰTHETŐ MEDENCE szintén a kert része, elhúzható tetővel, ellenáramoltatóval. A medence alatt egy 35 m3-es ciszterna került kialakításra az esővíz gyűjtésére, amelyről nemcsak a kert locsolása, de egy szűrő beiktatásával a ház „szürke víz”ellátása is biztosítható.

A jelenlegi alaprajz szerint a földszinten egy étkezős-konyha, egy tágas kertkapcsolatos nappali, vendég WC, továbbá egy privát terasszal rendelkező 30 m2-es külön lakrész került kialakításra.

Az emeleten a saját fürdőszobával és gardróbbal rendelkező FŐ HÁLÓSZOBA valamint további 3 hálószoba külön fürdőszobával és WC-vel található.

A pinceszinten a nagy méretű garázs és gépészeti helyiség mellett ezen a szinten kapott helyet a hidegvizes merülő medencés wellness és FITNESS részleg. A pinceszint természetes megvilágítását ACO angolakna rendszer biztosítja.

Az építkezés jelenlegi szakaszában az alaprajz, illetve a belső terek kialakítása A LEGTÖBB TEKINTETBEN MÓDOSÍTHATÓ, figyelembe véve, hogy a mennyezeti hűtés-fűtés csövei és a szellőzőrendszer csővezetékei már benne vannak a monolit födémben.

Az ingatlan JÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL rendelkezik, 10-15 perces sétányira minden szolgáltatás megtalálható.

Műszaki tartalom JELENLEGI ÁLLAPOTBAN, ami már KÉSZEN VAN:

Alapozás és szigetelés (ház, medence + ciszterna):
50 cm vastag, polimerszállal erősített, vízzáró, c35-ös vasbeton lemezalap, alatta 100 cm vastag, 20-50-es murva ágyazat található. A murvaréteg az alap mellett 50 cm vastagságban, a medence-, ciszterna- és a pincefalak teljes magasságában a felszínig húzódik, meggátolva a csapadék bejutását a beton szerkezetig. A beton szerkezetek külső oldalai kétrétegű, kenhető, bitumenes vízzáró szigetelést kaptak, amire még 10 cm vastag XPS hőszigetelés is került (a medencére is).

Falak és pillérek:
A földszinti és az emeleti külső falak 38-as Porotherm, javított hőszigetelő tulajdonságú okostéglából készültek. A falazatban szintenként összesen 18 darab polimerszállal megerősített 40x40-es vasbeton oszlop található. A téglafalaknak így tartó funkciója nincs. Válaszfalak még nem kerültek kialakításra, így ezek még igény szerint variálhatóak.

Födémek:
A pince, a földszint és az emelet felett 25 cm vastag, polimerszállal erősített, vízzáró, c35-ös vasbeton monolit födém található. Mindhárom födémben elhelyezésre kerültek a szellőztető rendszer csővezetékei. Továbbá földszinti és az emeleti födémben a mennyezeti hűtés-fűtés vezetékei és a mennyezeti világítás védővezetékei, a tervrajz szerinti helyiségek kialakításának megfelelően.

Kerítés és támfalak:
A telek lejtését egy kétosztású, vasbeton támfalrendszer egyenlíti ki. A 20 cm vastagságú támfalak vízzáró, polimerszál erősítésű, c35-ös monolit betonból készültek. A támfalak között húzódó sávok 1/3 arányban 20-50-es murvával lettek feltöltve, a vízelvezetés biztosítására. A további 2/3 részbe pedig termőföld került. Az öntöző víz vezetékei és a támfal hangulat világításának védőcsövei is kialakításra kerültek. A telek két, nem utcafronti oldalán vasbeton kerítés alap húzódik végig. A kerítés az utcafronton még nem lett kialakítva, így a kocsi behajtó és a személyi bejárat még szabadon változtatható.

A ház déli oldalán, a kert felé egy 6x4 m-es medence került kialakításra. Ellenáramoltató, vízforgató, nyakzuhany, eltolható plexi borítás és vízszint alatti világítás teszi majd kompletté a rendszert. A medence alatt, 6x4x1,6 m-es esővíz tároló ciszterna került.

A kertben kb. 80 cm-es mélységig komplett talajcsere történt, az eredeti agyagos talajt kiváló minőségű termőtalaj váltotta fel.

A hátralévő munkák az ácsszerkezet kialakítása a monolit födém fölé, a nyílászárók és az épületgépészet beépítése, a belső falak kialakítása, a burkolások, szaniterek, valamint a kert parkosítása.

Az épület „Egyszerű bejelentéssel” rendelkezik, a vezetett E-naplóban megtalálhatóak az eddigi munkálatok és ellenőrzések bejegyzései. Részletes műszaki tervek, leírások rendelkezésre állnak. Fotóval dokumentált, ellenőrizhető építkezés.

Az ingatlan a jelenlegi készültségi állapotában is megvásárolható, ha valaki maga fejeztetné be az építkezést. Az ára 190 M Ft.

A teljes vételárban a teljesség igénye nélkül benne van: 3 rétegű minőségi nyílászárók elektromos árnyékolással, magas minőségű választható burkolatok, beltéri ajtók és szaniterek, kerítés és elektromos kapu, riasztórendszer, tereprendezés és füvesítés, térkő burkolatok, kapcsolók.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Irodánk partnereink bevonásával teljes körű ingyenes banki és hitelügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben a vásárláshoz szeretné eladni meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Scroll to Top