Páty

Magyarország,
Páty
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 380.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
840 m²
Telekterület
1740 m²
Szobák száma
8

Extrák

Medence
Szauna
Kandalló
Wellness
Panoráma
Borospince
Garázs
Terasz

Leírás

Hamisítatlan toszkán hangulat Pátyon!

Páty legkeresettebb részén, a Dobogón kínálok megvételre egy 840 m2-es, háromszintes, 8 szobás, mediterrán stílusú luxusvillát, 1740 m2-es telekkel, wellness résszel, gyönyörű borospincével, 4 állásos garázzsal.

A földszinten, a ház központi részén található a hatalmas, kétszintes, galériás, D-i tájolású nappali, kandallóval, óriás üvegfelületekkel - szinte minden irányban, közvetlen teraszkapcsolattal a kert felé, kissé elszeparált konyha - étkezővel, kamrával; szülői háló saját fürdőszobával, valamint 4 lakószoba 2 fürdőszobával.

Az impozáns lépcsőn, a galérián át juthatunk az emeleti szintre, ahol hatalmas méretű dolgozó helyezkedik el – privát, panorámás terasszal – mely helyiségnek közvetlen feljárata van a bejárattól, ezzel, szükség esetén elkerülve a többi lakrészt. Továbbá óriás méretű hobbi szoba foglal helyet a galéria másik oldalán.

A szuterén - pinceszinten található egy 4 állásos, kényelmes garázs; a hatalmas wellness rész, teraszkapcsolattal a kert felé – melyet az új tulajdonos saját ízlése szerint fejezhet be, mosókonyha, fürdőszoba; és a ház ékessége, a különleges hangulatú, kandallóval, vizesblokkal is felszerelt, több részből álló, gyönyörű borospince.

A ház egyedi stílusát a méretes helyiségeken kívül, az egyenesen Toscánából hozatott kőburkolat adja – mely az épületen belül is sokszor visszaköszön; az egyedi, szintén toszkán tetőcserép, valamint a szibériai vörösfenyőből gyártott egyedi nyílászárók és zsalugáterek.

Páty, a budai agglomeráció egyik legkeresettebb települése, mely Budapesttől fél óra távolságra található, több irányból is megközelíthető, remek infrastruktúrájú település.

Ha szeretné megtekinteni az ingatlant keressen bizalommal.

 

Ingatlanközvetítő

Color logo - no background másolata
Zengő Tímea
Scroll to Top