Páty

Magyarország,
Páty
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 41.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
39 m²
Telekterület
134 m²
Szobák száma
3

Extrák

Kertkapcsolat

Leírás

Páty központi részén kínálom megvételre ezt az egyszintes, 39 m2-es, 1 + 2 fél szobás, teljeskörűen felújított sorházi lakást, 134 m2-es ÖNÁLLÓ TELEKKEL, H-TARIFÁVAL, udvari autóbeállóval.

Az ingatlan egy egylégterű, DK-i tájolású, teraszkapcsolatos nappali-konyha-étkező részből, az ebből jobbra és balra nyíló 2 félszobából és 1 fürdőszobából áll.

2023-ban a lakást teljeskörűen felújították, új villany - vízvezeték rendszert, új műanyag thermo ablakokat, biztonsági ajtót, új tetőhéjalást kapott, a 75 cm-es tömör téglafalat 10 cm homlokzat és 15 cm födém szigeteléssel látták el.

A fűtés elektromos kazánnal megoldott, minden helyiségben PADLÓFŰTÉSSEL, mely az optimális tájolásnak, a jó szigetelésnek és a profi nyílászáróknak, valamint a H-tarifának köszönhetően alacsony fogyasztást produkál.

Jelenleg burkolás, festés előtt áll a felújítás, a burkolatok és szaniterek árát a vételár bizonyos összeghatárig tartalmazza, ezek még választhatók.

Az ingatlan SAJÁT HELYRAJZI SZÁMMAL rendelkezik, tehermentes, néhány hónapon belül költözhető.
Az épület a telek hátsó részén helyezkedik el, így kényelmes méretű, DK-i fekvésű kert szolgálja majd a lakók kényelmét, burkolt -terasz felülettel- a főbejárat előtt, kerítésen belül gépkocsi beállóval.

Páty Budapesttől fél órányi távolságra fekvő, több irányból is megközelíthető, remek infrastruktúrájú település, mely a Budai agglomeráció egyik legkeresettebb településévé vált az utóbbi években.

Ha megtekintené az ingatlant, vagy további kérdései merülnek fel, kérem keressen telefonon, a hét bármely napján.

Ingatlanközvetítő

Color logo - no background másolata
Zengő Tímea
Scroll to Top