Nagykovácsi

Magyarország,
Nagykovácsi
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 199.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
176 m²
Telekterület
540 m²
Szobák száma
5

Extrák

Terasz
Riasztó
Légkondi
Hőszivattyú
Hűtés-fűtés

Leírás

Nagykovácsi gyönyörű, csendes részén kínálok megvételre egy most épülő, kétszintes, 176 m2-es, 5 szobás, energiatakarékos, minimalista stílusú családi házat, 540 m2-es telekkel, fedett kocsibeállóval, ajándék NOBILIA KONYHABÚTORRAL.

Precíz tervezés, minőségi kivitelezés, prémium anyagok használata jellemző az építkezésre, megbízható kivitelező kezéből. Az építkezés elkezdődött, és várhatóan 2024. IV. negyedévben készül el.

Nagyon nagy gonddal és odafigyeléssel kezeli az építő cég, hogy a mai elvárásoknak megfelelő, korszerű, kis energiaigényű ingatlant építsen az új tulajdonosának, mindezt hőszivattyúval, mennyezet hűtés-fűtéssel és padlófűtéssel, prémium nyílászárókkal, zsaluziával kívánja megvalósítani.

Az enyhe lejtésű telken épülő ház földszinti részébe előtérből juthatunk, ahonnan jobbra a D-i tájolású, csaknem 50 m2-es nappali-konyha-étkező részbe érkezünk, ahol a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően az ide kapcsolódó 23 m2-es fedett terasz, mintha a nappali meghosszabbítása lenne. Mosókonyha, gépészet és külön wc található még ezen a szinten.

Az emeleten 4 kellemes méretű szoba, 2 fürdőszoba, gardrób helyezkedik el, remek elrendezéssel.

Az épület előtt pedig 33 m2-es, pergolával fedett autóbeálló és kukatároló szerepel a tervekben.

Nagykovácsi a Budai-hegyek által ölelt völgyben található, gyönyörű fekvésű, a budai agglomeráció egyik legkeresettebb települése, remek infrastruktúrával, nagyon közel a fővároshoz.

Ingatlanközvetítő

Color logo - no background másolata
Zengő Tímea
Scroll to Top