Nagykovácsi

Magyarország,
Nagykovácsi, Nagyszénás
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 279.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
260 m²
Telekterület
670 m²
Szobák száma
6

Extrák

Konditerem
Wellness
Panoráma
Levegő szellőztető
Garázs
Terasz
Riasztó
Okosotthon
Légkondi
Kamera rendszer
Hőszivattyú
Hűtés-fűtés

Leírás

Már unja a sok szürke tetős házat? LEGYEN AZ ÖNÉ AZ ELSŐ FEHÉR TETŐVEL KÉSZÜLT INGATLAN NAGYKOVÁCSIBAN!

Ez a hirdetés Önnek szól, ha az alábbi felsorolásnak megfelelő ingatlant keresi:

  • kiváló ár/érték arányú
  • új építésű, de 6 hónapon belül költözhető
  • megbízható generálkivitelező által épített
  • maximálisan energiatakarékos
  • magas minőségben készülő
  • természetközeli, csendes utcában, panorámás telken elhelyezkedő

NE FELEDJE 2023. december 31-ig az ingatlan megvásárlásához igénybe vehető, ezáltal az ár még KEDVEZŐBB:

  • CSOK támogatás és BABAVÁRÓ kölcsön
  • 3 %-os államilag támogatott hitel
  • 5 %-os ÁFA visszaigénylés
  • 4 %-os vagyonszerzési illetékmentesség

Kulcsrakész átadás: 2024. tavasz

A 260 m2-es nappali + 5 SZOBÁS, 4 FÜRDŐSZOBÁS MODERN VILLAÉPÜLET egy 670 m2-es PANORÁMÁS telken helyezkedik el.

A ház szerkezete Porotherm Xtherm okos téglából, 10 cm-es grafitos hőszigeteléssel épül. A nyílászárók 3 rétegű üveggel, antracit színű fa-alu kialakításúak (műanyag nyílászárók is választhatók), mindenhol belső árnyékolással. A tető törtfehér kerámia cserép fedésű. A házhoz 2 db fedett gépkocsi beálló tartozik ELEKTROMOS AUTÓ TÖLTŐVEL, amely kérésre zárt, fűtött garázzsá is alakítható. A ház külső és belső megjelenése, a tető fedése, a falak színe és burkolása is jelen munkafázisban igény szerint még szabadon változtatható.

A pince szinten egy külön külső bejáratú 73 m2-es, de természetesen belülről is megközelíthető LAKRÉSZ épül saját WC-s fürdőszobával, amely igény szerint WELLNESS/TRAINING helyiségnek is kialakítható. Továbbá ezen a szinten található egy NAGY TÁROLÓ és a gépészeti/háztartási helyiség.  A földszinten egy 20m2-es déli fekvésű, PANORÁMÁS TERASZ található, melyre a közvetlenül az egylégterű 43 m2 nappali-konyha-étkezőből jutunk ki, továbbá egy vendégszoba/dolgozó és WC-s fürdőszoba került kialakításra itt a földszinten. A 66 m2-es emeleti szinten 3 HÁLÓSZOBA, további 2 fürdőszoba és egy hosszú GARDRÓB folyosó található padlás tárolóval.

A ház a legkorszerűbb gépészettel van ellátva, 13 kW HŐSZIVATTYÚS PADLÓFŰTÉS és FAN-COIL HŰTÉS, a fürdőszobákban elektromos törölköző szárító radiátor, riasztó, kamerás kaputelefon, entalpiás szellőző berendezés, valamint okos otthon előkészítés. KÖZEL NULLA ENERGIAFELHASZNÁLÁSÚ ÉPÜLET.

A vételár tartalmazza a kerti szintek kialakítását termőfölddel. A kertben medence építésére, szauna elhelyezésére is van lehetőség. Belsőépítészünk megrendelésére komplett tervet készít a villa belső kialakítására a vevő által kívánt stílusban.

A villa generálkivitelezője számos megvalósult helyi, magas színvonalú referenciával rendelkezik, a legkorszerűbb technológiákkal építkezik, kérésére részletes műszaki leírást is tudok küldeni.

Egy fárasztó nap után ide hazaérkezni maga a felüdülés! Ha pedig otthonról dolgozik, csodálatos környezetben telhetnek a munkanapjai.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Irodánk partnereink bevonásával teljes körű ingyenes banki és hitelügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben a vásárláshoz szeretné eladni meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Ingatlanközvetítő

Scroll to Top