Malaga, Manilva

Spanyolország,
Spanyolország, Malaga, Manilva
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 79.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
72 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
3

Extrák

Medence
Konditerem
Wellness
Panoráma
Vízpart
Garázs
Légkondi
Lift
Erkély

Leírás

Az Amphora – Beach Residence-ben a kikapcsolódás kifejezést szeretnénk maximálisan felemelni. A Beruházás Estepona után, Manilva területén található.

A környéken 4db világhírü golfpálya 5 perces autoútra elérhető.

Az Amphora Beach Residence-ben az Ön fő szomszédja a tenger lesz, egy csendes szomszéd, amelynek hangja nem zavar, hanem ellazít, amelyet a közelségének köszönhetően bármikor meglátogathat, amikor csak akar, és amely olyan széles mosollyal fogadja Önt. Új otthona személyre szabottan az Ön számára lesz kialakítva, egy 2 vagy 3 hálószobás lakásokból álló komplexumban, parkolóval, tengerre néző kilátással és közös kertekkel, edzőteremmel.
A tenger, a természet és az évi több mint 300 napos napsütés egy több mint 14 000 négyzetméteres lakóparkban egyesül mindössze 150m-re a tengertől.

Ez a komplexum összesen 3 db medencével büszkélkedhet, és minden lakáshoz parkolóhely is tartozik. A lakásokban teljesen felszerelt konyha valamint légkondicionáló berendezés is beépítésre kerül.

Árak: 199.000 EURO-tól (Aktuálisan eladó lakásokról érdeklődjön.)

Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.
Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.
Scroll to Top