Malaga, Malaga

Spanyolország,
Spanyolország, Malaga, Malaga
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 556.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
210 m²
Telekterület
500 m²
Szobák száma
5

Extrák

Medence
Jacuzzi
Panoráma
Levegő szellőztető
Garázs
Terasz
Gardróbszoba
Riasztó
Légkondi
Kamera rendszer
Erkély
Hűtés-fűtés
Kertkapcsolat

Leírás

ELADÓ ÚJÉPÍTÉSŰ MODERN VILLAHÁZAK, GARÁZZSAL ÉS MEDENCÉVEL.

Mirador de Colinas del Limonarban kínálunk eladásra villaházakat.

A villákat úgy tervezték, hogy élvezze az egyedülálló természeti környezetet és kiváltságos elhelyezkedése Malaga szívében.

Minden egyes részletét aprólékosan dolgozták ki, hogy megfeleljen a legmagasabb és legmodernebb elvárásoknak.

A fejlesztés különböző lakhatási megoldásokat kínál, amelyek alkalmazkodnak minden ügyfél igényeihez. Válasszon elosztást a sokféle lehetőség közül.

Modern és funkcionális projekt 3 és 4 hálószobás otthonokkal, ahol a nagy teraszok és a kilátás a főszereplők. Olyan dizájn, amelyet úgy álmodtunk meg, hogy megfeleljen a piac jelenlegi igényeinek, és amelynek maximális követelménye a kényelem, a jó közérzet és a minőség biztosítása, minden részletében.

Itt egy szakértői csapat is rendelkezésére áll, hogy tervszerűen tanulmányozza az összes módosítást, amelyet el szeretne végezni.

Minden házhoz több mint 360 m2-es beépített terület tartozik, tágas nappalival, mely a ház gerinceként és szíveként szolgál. Tágas és differenciált szobák, hálószoba saját fürdőszobával, látványos privát veranda közvetlen hozzáféréssel a nappaliból és a konyhából, nagy privát kert közvetlen hozzáféréssel a medencéhez. Ezeknél az ingatlanoknál olyan építészeti remekművet kaphat, amely személyiséget és megkülönböztetést kölcsönöznek ingatlanának.

A villák a Colinas del Limonar urbanizáción belül helyezkednek el, egy kiváltságos környezetben. Minden szolgáltatás elérhető közelségben van, egy kivételesen jól szervezett területen, az új utak mellett, amelyek összekötik a Camino de los Almendrales-t az autópályával vagy a körforgalommal a város találkozásánál. El Mayorazgo és Pinos del Limonar urbanizációja, valamint más fontos útvonalak a közelben, amelyek révén a város bármely pontja néhány perc alatt elérhető. Természet, kényelem és szolgáltatások egy kiválasztott területen, tele élettel.

ELRENDEZÉS:

Első emelet: Minden ház közvetlen és saját bejárattal rendelkezik.

Az előszoba, amelyen keresztül belépünk a házba, bevezet minket a tágas és világos nappaliba, nagy ablakokkal.

Ugyanezen az emeleten egy pompás és tágas konyhát találunk, ahonnan ki lehet jutni a lakás típusnak megfelelő hangulatos kültéri teraszra.Ez a gyakorlatban szabadtéri étkezővé válik, kibővítve az amúgy is tágas nappalit.

A többi szoba ezen az emeleten különböző elosztásokat kínál egytől három hálószobáig, valamint található ezen a szinten is fürdőszoba, vendég mosdó.

A házhoz tartozik még az első emeleten a ház típusától függően akár 225 m2-es saját kert is, amely nemcsak esztétikai vagy szórakoztató funkciót tölt be, hanem hozzájárul a megfelelő hőmérséklet fenntartásához az év bármely szakában.

Két részre oszlik: burkolt területre és kerti növényzetre, úvalamint szómedence pihenővel.

Itt is kihasználtuk a kényelem lehetőségét, így a medence egyik oldalába a vízesés mellé egy pihenőt alakítottunk ki (háztípustól függően).

A ház típusától függően két vagy három autó befogadására alkalmas garázs készült.

Felső emelet: Fő hálószoba, amely egy nagy öltözővel és saját fürdőszobával rendelkezik. A fürdőszobába egy kifejezetten tengerre néző üvegajtón keresztül jutunk be, a hálószobához pedig egy nagy, déli fekvésű saját terasz tartozik. Típustól függően két vagy három hálószobát és további egy vagy két fürdőszobát kínálunk. Mindegyik déli tájolású és tengerre néző kilátással rendelkezik.

Alagsori szint:

Három nagy parkolóhellyel (lakástípustól függően) és egy többcélú lakótérrel rendelkezik, amely borospincének, dolgozószobának vagy játszótérnek is használható.

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy más Spanyolországi ingatlant keres, várjuk hívását, anyanyelvén segítünk megtalálni otthonát, vagy befektetési célú ingatlanjait.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.

Scroll to Top