Malaga, Malaga

Spanyolország,
Spanyolország, Malaga, Malaga
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 114.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
70 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
3

Extrák

Medence
Konditerem
Panoráma
Terasz
Légkondi
Lift
Erkély

Leírás

Bali lakópark, Malaga

Bali végtelen teraszairól a nap egyszerű múlása látványossággá válik. Egy olyan lakókomplexum, ahol az építészet és a természet egybeolvad, hogy egyedülálló teret hozzon létre. A beruházást az indonéz szigetek nyugalma és spiritualitása ihlette.

Bali tökéletesen képviseli elkötelezettségünket egy olyan többcélú otthon megteremtése iránt, amely képes arra, hogy családi életének központjává váljon. Bőséges terei, gondos elosztása és nagy teraszai lehetővé teszik, hogy otthonának bármely szegletéből élvezze a természetet. Ez a lehetőség a közösségi terekben is kibővül, köszönhetően a teljes szabadidős, sport- és pihenőszolgáltatásainak.

Mindössze 15 percre Malaga városátol keleti oldalra valósul meg ez a beruházás.

A hegyoldalban épülve, fantasztikus panorámát biztosítva, mégis mindössze 8 percre Rincón de La Victoria homokos tengerpartjától.

A beruházás földszinti, 2-3  hálószobás, nagy kerttel rendelkező ingatlanokból, teraszos lakásokból, penthouse-okból áll.

2 halószobas lakasok 299.000- Euro + 10% Áfaától (Aktuálisan eladó lakásokról érdeklődjön.)

3 hálószobas lakasok 327.000- Euro + 10% Áfától (Aktuálisan eladó lakásokról érdeklődjön.)

Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.

Scroll to Top