Malaga, Benalmádena

Spanyolország,
Spanyolország, Malaga, Benalmádena
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 129.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
105 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
4

Extrák

Medence
Konditerem
Wellness
Panoráma
Garázs
Terasz
Légkondi
Lift
Erkély
Kertkapcsolat

Leírás

CSODÁS OTTHONOK BENALMÁDENÁBAN SPANYOLORSZÁG DÉLI RÉSZÉN.
Ez egy exkluzív privát fejlesztés, amely Benalmádena kiváltságos helyén található. Magasabb fekvésének köszönhetően minden otthonából hihetetlen kilátás nyílik a tengerre és a tengerpartra.

A telek adottságai lehetővé teszik, hogy élvezze a lépcsőzetes otthonokat, fantasztikus kilátást, ahol a tágas teraszok üvegkorlátaikkal kiemelkednek, és úgy tűnik, mintha egybeolvadnának a tengerrel.

A Földközi-tengerre néző lépcsőzetes elrendezés lehetővé teszi, hogy a 49 ház és 2 sorház mindegyike élvezze a természetes fénynek köszönhető mindig világos szobákat. A park környezetében mindenféle egészségügyi, oktatási, sport és kereskedelmi szolgáltatás megtalálható. Ezek közül kiemeljük a Benalmadena Golfot, családias és nyugodt légkörével, a Vithas Xanit Nemzetközi Kórházat az orvosi szakterületek széles skálájával, a Novaschool Benalmandena állami iskolát és a Benalmadena Pueblo Városi Sportközpontot.

A projekt 49 lakásból és 2 sorházból áll, tényleg egyedülálló helyen. 2 és 3 hálószobás lakásokat kínálunk nagy terasszal, csodás világos penthouse-okat és saját kerttel és terasszal rendelkező sorházakat. A közösségi terek közé tartozik egy közös medence, egy teljesen felszerelt tornaterem és egy szociális terület a szabadidős tevékenységekhez.

Árak: 325.000 EURO-tól (Aktuálisan eladó lakásokról érdeklődjön.)

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy további részleteket szeretne megtudni, keressen minket elérhetőségeinken.

Hívjon minket, ha Spanyolországban kíván ingatlant vásárolni.

Magyarországi és külföldi ingatlan vásárlását is végig menedzseljük magyar nyelven, hogy biztonságban érezze magát vásárláskor és eladáskor egyaránt.
Scroll to Top