Herceghalom

Magyarország,
Herceghalom
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 52.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
75 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
3

Extrák

Garázs
Erkély

Leírás

Eladó Herceghalomban egy CSENDES, PARKA NÉZŐ 75 m2-es 2 és fél szobás VILÁGOS társasházi LAKÁS.

A lakás jelen állapotában igazi RETRO stílust képvisel, de ez egyúttal remek lehetőség arra, hogy saját és családja igénye szerint alakítsa ezt a KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ ingatlant.

Az lakás beosztásának újra gondolásával a mai kor igényének megfelelő amerikai konyhás NAPPALI + 2 SZOBÁS lakás alakítható ki, emellett rengeteg tárolóhellyel és nagy méretű fürdőszobával (Lsd. újratervezett alaprajz).

A lakás nagyobb méretű szobájából nyílik a 5 m2-es LOGGIA, amelyre kiülve a reggeli kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a friss levegőt és parki fák látványát.

Az ingatlan a FÉLEMELETEN helyezkedik el, így mindössze néhány lépcsőn kell csak felmenni a lakáshoz, ami praktikus a kisgyermekes családok és idősebbek számára is.

A lakóközösség kis létszámú és barátságos, a lépcsőházat pedig REND és TISZTASÁG jellemzi.

A lakáshoz tartozik egy saját TÁROLÓ, illetve egy elkülönített rész a közös tároló részben is.

Parkolni az utcán a ház körül ingyenesen, vagy a 13 m2-es (2,1m*6,23m) SAJÁT GARÁZSBAN lehet. A garázs ára 3 M Ft és kötelezően megvásárolandó és az áron felül fizetendő. A garázs megközelíthető a lépcsőházból is, így akár más funkcióban -MŰHELY, JÁTSZÓSZOBA- is lehet gondolkozni.

Műszaki jellemzők:
Az épület 1985-ben épült, téglából. 2017-ben korszerűsítették a nyílászárókat, 2 rétegű műanyag ablakok kerültek beépítésre, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval lettek ellátva.
A fűtésről és a melegvízről kombi gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadókkal, átlag alatti fogyasztással.
A lakásban 2 éjszakai és 1 nappali fázis található (25A).

Az ingatlant jelenleg bérlők lakják, de eladás esetén rövid határidővel megoldott a kiköltözés.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.

NE FELEDJE 2024 januártól az ingatlan megvásárlásához igénybe vehető, ezáltal az ár még KEDVEZŐBB:
•CSOK PLUSZ támogatás és BABAVÁRÓ kölcsön
•3 %-os államilag támogatott hitel
•4 %-os vagyonszerzési illetékmentesség

Remek infrastruktúra. Séta távolságra iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, orvosi rendelők, posta, buszmegálló és vasútállomás. Az elővárosi vasúttal 20 perc alatt Kelenföldön lehetünk. Autóval a főváros az M1-es autópályán 17 perc.

Amennyiben fontos Ön és családja számára a nyugodt és természetközeli környezet, akkor ez az ingatlan kiváló választás.

Ha további információra van szüksége az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem hívjon bizalommal.

Az irodánk számos szolgáltatást nyújt, beleértve az ingyenes banki és hitelügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, valamint az ügyvédi háttér biztosítását. Továbbá, igény esetén műszaki ellenőr partnerünk felméri az ingatlan műszaki állapotát. Amennyiben a vásárláshoz szeretné eladni meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Scroll to Top