Herceghalom

Magyarország,
Herceghalom
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 109.900.000 Ft
Ingatlan típusa
Ikerház
Alapterület
200 m²
Telekterület
585 m²
Szobák száma
6

Extrák

Kandalló
Központi vízlágyító
Terasz
Légkondi

Leírás

HERCEGHALMON eladó egy 200 m2-es IKERHÁZ FÉL, 585 m2-es PARKOSÍTOTT telken.

A földszinten található a nappali étkezővel, nyitott konyha kamrával, 3 hálószoba, gépészeti helyiség, nagyméretű SAROK KÁDAS és ZUHANYZÓS fürdőszoba toalettel, MOSÓKONYHA, valamint külön vendég toalett. A 18 m2-es teraszra a nappaliból léphetünk ki.

Az emeleten hatalmas közösségi térbe érkezünk. Innen nyílik az utcafront felé két kisebb méretű szoba, amelyek hobbi és GARDRÓB szobaként vannak használatban. Szemben a kert felé pedig, egy közel 34 m2-es FITNESS szoba került kialakításra. Ezen szinten egy kisebb méretű zuhanyzós fürdőszoba található toalettel. Ebben a helyiségben kapott helyett a kazán is.

A ház kialakítása lehetővé teszi, hogy akár saját maga igényeire formálja a beosztást. Mivel a házat a tulajdonos saját maga építette, igény esetén a tervezett változtatások kivitelezését vállalja.

A 585 m2-es szépen gondozott telek megfelelő méretű a szabadtéri tevékenységekhez. A PARKOSÍTOTT kertben a gyep mellett gyümölcs fákat, bokrokat és virágokat telepítettek. A kert végében egy 30 m2 cserépfedéssel ellátott faház áll, mellette pedig egy grillezésre alkalmas fedett rész került kialakításra. A telek sarkában található egy 16 m2-es felszíni KERTI MEDENCE is. A két ikerházfél közé építettek plusz egy kerti tárolót a növények teleltetésére és a kertészeti eszközök tárolására. A ház előtti FÚRT KÚT szűrőberendezéssel, vízlágyítóval van ellátva, amely fürdésre, mosásra és növények locsolására egyaránt használható.

Parkolni az ingatlan előtt az utcán, vagy az udvaron a ház mellett lehet.

Az ingatlan 2007-ben Porotherm NF 30-as téglából épült, fa tetőszerkezettel és BRAMAC cserép fedéssel. A tetőn 20 cm-es, a házon pedig 6 cm-es dryvit, a lábazaton 3 cm HŐSZIGETELÉS került műgyantás bevonattal. A 2 rétegű, hőszigetelt ablakok fából készültek, szúnyoghálóval ellátottak. Az ikerház fél mindössze a mosókonyhánál rendelkezik közös fallal a szomszédos ingatlannal, tehát nincs áthallás a két ingatlan között.

A ház fűtéséről kombi gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, padlófűtés kiegészítéssel. Ezen kívül rendelkezésre áll egy vízteres KANDALLÓ is a nappaliban, amely a kellemes hangulat mellett megfelelő hőmérsékletet biztosít a teljes házban a hideg téli napokon. Igény esetén a hűtő-fűtő KLÍMA is támogatja a kellemes hőmérsékletet.

Tavaly készített energetikai tanúsítvány szerint az ingatlan CC energetikai besorolást kapott.

A főváros autóval 1-esen és az M1-en keresztül is megközelíthető. A vasútállomás séta távolságra van, ahonnan az elővárosi vonattal fél órán belül Budapesten lehetünk.

A ház KARBANTARTOTT, így az új tulajdonosnak nem kell aggódnia nagyobb felújítások miatt. Egy tisztasági festés után, azonnal birtokba vehető.

NE FELEDJE! 2024. januártól az ingatlan megvásárlásához igénybe vehető, ezáltal az ár még KEDVEZŐBB:
• CSOK PLUSZ és BABAVÁRÓ kölcsön
• 3%-os államilag támogatott hitel
• 4%-os vagyonszerzési illetékmentesség

Ha további információra van szüksége az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem hívjon bizalommal.

Az irodánk számos szolgáltatást nyújt, beleértve az ingyenes banki és hitelügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, valamint az ügyvédi háttér biztosítását. Továbbá, igény esetén műszaki ellenőr partnerünk felméri az ingatlan műszaki állapotát. Amennyiben a vásárláshoz szeretné eladni meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állok rendelkezésére.

Scroll to Top