Halásztelek

Magyarország,
Halásztelek
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 94.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
105 m²
Telekterület
40 m²
Szobák száma
5

Extrák

Terasz
Erkély
Hőszivattyú
Hűtés-fűtés
Kertkapcsolat

Leírás

SORHÁZI INGATLAN HALÁSZTELKEN, ZÁRT LAKÓPARKBAN

Eladó egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ 105 m2-es NAPPALI + 4 SZOBÁS SORHÁZ, KIS KERTTEL.

NE FELEDJE 2024. januártól az ingatlan megvásárlásához igénybe vehető, ezáltal az ár még KEDVEZŐBB:
•CSOK PLUSZ támogatás és BABAVÁRÓ kölcsön
•3 %-os államilag támogatott hitel
•4 %-os vagyonszerzési illetékmentesség

A házba belépve az előszobába érkezünk. Balra egy kisebb szoba került kialakításra, amely jól jön, ha egy kis nyugalomra vágyunk, és hasznos, ha sokat dolgozunk HOME OFFICE-ban és nem szeretnénk, ha gyermekünk is beköszönne az éppen aktuális online megbeszélésünkre. Jobbra egy zuhanyzósfürdő és egy toalett található külön helyiségben. Az előtérből egyenesen a hátsó kert felé tájolt NAGYMÉRETŰ 30 m2-es amerikai konyhás ÉTKEZŐS NAPPALIBA érkezünk, amelyből nyílik a TERASZ.
Az emeletre vezető lépcső alatt PRAKTIKUS TÁROLÓ található. Az emeleten 3 HÁLÓSZOBA, egy fürdőkádas fürdőszoba toalettel található. A két nagyobb hálószobához egy kertrenéző közös fedett LOGGIA tartozik.

A vételár tartalmazza az újonnan elkészült gépesített konyhabútort is.

Hőszivattyús hűtés-fűtés geo mérőórákkal, fan-coil hűtés légkeveréssel, padlófűtés mindkét szinten.

Az ingatlanhoz 2 db udvari beálló tartozik, amely megvásárolható. Ennek ára 2,5 M Ft / hely.

Közlekedés:
Halásztelek kocsival az M0-ról Lakitelek érintésével közelíthető meg, Szigethalomról, Csepelről és Lakihegyről pedig a II. Rákóczi Ferenc úton haladva.
Közösségi közlekedéssel Csepelről a 688-as valamint a 690-es Volánbusz járatokkal.

Infrastruktúra:
Az utcában óvoda, általános- és középiskola és sportcentrum, nyáron futball,télenjégkorcsolya pálya. Bevásárlási lehetőség (SPAR, ALDI, Auchan) a közelben.

Szerkezet:
Sávalapon nyugvó sorházi kialakítás, felmenő Porotherm 30-as klíma tégla falazat, monolit födém, ingatlanokat elválasztó Silka 30-as akusztikus hanggátló falazat (ezek elé 5 cm vastag előtétfal készül gépészetnek a hangszigetelés megtartása céljából), monolit lépcsőkarok.

Szigetelés:
Falazat alatt modifikált bitumenes vízzáró réteg készül, rétegrendbeli 12 cm aljzatszigetelés a földszinten, emeleti födémben 4 cm, homlokzaton 10 cm vastagságú grafitos Dryvit szigetelés, lábazaton 10 cm vízálló XPS. Koszorúkon külön 5 cm szigetelés a grafitos Dryvit alatt. Erkély lemezrétegrendben és teraszokéban a kiemelkedő német minőségű 14 cm vastagságú PIR szigetelés (külső-belső oldala hőtükrös kialakítású, rendkívüli hőtartó tulajdonsággal).

Tető:
Tondach tetőcserép, napelem előkészítés, hőtükör, párazáró fólia, 25 cm vastag Rockwool kőzetgyapot szigetelés. Rejtett ereszcsatorna, fűtőszállal kialakítva fagymentesítve.

Nyílászárók:
Rejtett redőnyház, lefutó sínekkel (redőny nincs az árban), 3 rétegű műanyag hő-, és hangszigetelt ablakok és teraszajtók, bejárati ajtó 3 rétegű üvegkazettás hőszigetelt 5 ponton záródó acélszerkezetes műanyag ajtó, beltéri fenyőfa ajtók Sadolin felületkezeléssel.

Terasz árnyékolók:
Sötétszürke acélszerkezetben függőleges középbarna színű fa lécbetétes korlátok és árnyékolók.

Az ingatlant jelenleg bérlők lakják.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Irodánk partnereink bevonásával teljes körű ingyenes banki és hitelügyintézést és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben a vásárláshoz szeretné eladni meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Scroll to Top