Etyek

Magyarország,
Etyek, Gasztrosétány
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 239.900.000 Ft
Ingatlan típusa
Vendéglátás
Alapterület
220 m²
Telekterület
3500 m²
Szobák száma
10

Extrák

Borospince
Terasz
Riasztó
Légkondi
Kertkapcsolat

Leírás

KÜLÖNLEGES 3IN1 BEFEKTETÉSI lehetőség az AGGLOMERÁCIÓBAN.

Igazi kuriózum ETYEKEN - Étterem, állatsimogató és vendégház.

Ajánlom figyelmébe ezt a kivételes üzleti lehetőséget az ETYEKI PIKNIK rendezvénysorozatnak évek óta helyszínt adó GASZTROSÉTÁNYON, a Rókusfalvy Pince szomszédságában.

A 3500 m2-es területen a jelenlegi tulajdonosok, évek óta NYERESÉGESEN MŰKÖDŐ családi vállalkozás keretében egy LÁTVÁNYKONYHÁS ÉTTERMET -ahol saját termesztésű gyümölcsökből készült szörpöket, lekvárokat, illetve saját tartású állatokból készült, házias, parasztos ételeket kínálnak vendégeinek-, ÁLLATISMERKEDŐT és egy kis VENDÉGHÁZAT álmodtak meg.

Az étterembe belépve a táj szemet gyönyörködtető látványa fogadja a betérő vendéget. A világos, nyitott tetőterű, szellős vendégtérben egyszerre 40 fő vendégül látására van lehetőség. A konyha szekció nincs leválasztva, így a vendégek közelről láthatják az általuk kiválasztott étel elkészítését.

A SZÉPEN GONDOZOTT, PAKOSÍTOTT KERTBEN alakították ki a nagyméretű karámokat, ahol elég hely biztosított az állatok számára. A kertben végig vezető kacskaringós úton végig sétálva találkozhatunk a baromfiudvar szárnyasaival, csüngőhasú kismalacokkal, póni lovakkal, szamarakkal, lámákkal, valamint nem utolsó sorban Kázmérral a kecskével, aki egy kis ház tetején állva figyeli az érdeklődőket.

A kertben több helyen kis elszeparált beugrók találhatók, amelyek tökéletesek egy jó bor melletti beszélgetésekre. A kert mérete -anélkül, hogy zsúfoltnak éreznénk- lehetővé tette továbbá, egy RENDEZVÉNYSÁTOR felállítását. Ez a fedett, de szellős rész kiválóan alkalmas akár 80 fős családi vagy céges rendezvények megtartására.

A telek a sétánytól távolabb eső részén található a 2021-ben épült 8 fő elszállásolására alkalmas vendégház. Az amerikai konyhás nappaliból nyílik a KÉT HÁLÓSZOBA, valamint a fürdőszobába épített zuhanyzóval és WC-vel. A vendégházhoz tartozó fedett teraszon nagy fa asztal és karosszékek biztosítják a beszélgető, étkező vendégek kényelmét. Itt kapott helyet a jakuzzi, amely teljessé teszi a kikapcsolódást és a feltöltődést.
A vendégházhoz tartozó szintén gondosan karbantartott kert kellemes és tágas a szabadtéri tevékenységekhez. Az udvaron GRILLEZŐ, BOGRÁCSOZÓ található, a tűzrakó hely mellett pedig sörpadok és asztalok teszik kényelmesebbé a sütögetést. Parkolás a ház udvarán ingyenes.

Az étterem és vendégház ÉRVÉNYES MŰKÖDÉSI ENGEDÉLLYEL rendelkezik.

A 2000-ben épült lakóházba belépve az előtérbe érkezünk, ahonnan jobbra egy kamra, balra pedig kis fedett terasz található. Egyenesen tovább haladva a fényárban úszó nappaliba érkezünk, majd a nagyméretű étkezős konyhába. Innen nyílik egy zuhanyzós fürdő WC-vel, egy hálószoba, valamint még egy kamra, amelyen keresztül haladva kijuthatunk a kertbe vagy lemehetünk BOROSPINCÉBE, amely szinte kötelező tartozéka az itteni ingatlanoknak.

A tetőtérben került kialakításra a gyerekek birodalma. A lépcsőről a nagyméretű nappaliba érkezünk, amely tökéletes a közös időtöltéshez. Ebből a helyiségből nyílnak a kisebb méretű hálószobák,valamint egy sarokkádas fürdőszoba.

A lakóház szigetelt, B30-as téglából, az étterem és a vendégház könnyűszerkezetes technológiával épült.

A lakóházban szintenként nagyméretű cserépkályha, az étteremben sparhelt, a vendégházban pedig hűtő-fűtő klíma biztosítja megfelelő hőmérsékletet. Víz, villany (3*32A ipari áram)bevezetve. A csatorna telken belül, de egyelőre nem lett bekötve.

A lokáció, valamint a jelenlegi és a tervezett fejlesztéseknek köszönhetően mindenképpen JÓ BEFEKTETÉS az ingatlan megvásárlása, akár másfajta elképzelés megvalósítása mellett is.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Irodánk partnereink bevonásával teljes körű ingyenes lakossági és ÜZLETI banki és hitelügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben a vásárláshoz szeretné eladni meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Scroll to Top