Érd

Magyarország,
Érd
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 200.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
304 m²
Telekterület
1081 m²
Szobák száma
6

Extrák

Szauna
Kandalló
Konditerem
Garázs
Terasz
Gardróbszoba
Riasztó
Légkondi

Leírás

Érd csendes utcájában ELADÓ ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ, melyre érdemes odafigyelni.

GYÖNYÖRŰ ÁPOLT KERT
KARBANTARTOTT, NAGY ODAFIGYELÉSSEL ÉPÜLT, SZERKEZETILEG TÖKÉLETES HÁZ
KEVÉS RÁFORDÍTÁSSAL SZABHATJA SAJÁT ÍZLÉSÉRE

Az ingatlan a használatba vételi engedélyt 1996-ban kapta meg, de az előkészített tetőtér csak 2007-ben került beépítésre. 2018-ban a teljes földszint felújításra került, modern burkolattal a nappaliban, valamint cserépkályha került be, fürdőszobában új burkolat, új konyhabútor.

Az étkezőben a lambéria festhető, vagy levehető, egyéni ízlés szerint, de az egész ház minimális ráfordítással az új tulajdonos saját ízlését tükrözheti.

A házra leginkább jellemző a nagy és praktikus terek, hatalmas terasz kapcsolatos nappali, gyönyörű kert és csendes kertvárosias környezet, dupla garázs, saját wellness, külön bejáratos dolgozó szoba.

EZT A HÁZAT ÉRDEMES MEGNÉZNIE.

A terasz több mint 40 m2, D-DNY-i tájolása van, egy része fedett, ragasztott fából készült előtetővel, ami gyönyörűen van kezelve.
A telek 1081 m2, önálló, csendes, egyik oldalról zsákutca övezi. Parkosított, gyümölcsfákkal teli. Egy részénél durva murvával burkolt és több autó beparkolására is van lehetőség.
Átlag belmagasság 2,8 méter, a nappaliban 3 méter.
A kerítés új és gondozás mentes, elektromos kapu áll rendelkezésre.
A nyílászárók 2 rétegűek, gyönyörűen karbantartottak, szúnyoghálóval vannak ellátva.
Az ingatlan szigetelve van, a fűtés költség nem magas, a teljes havi rezsi 55e Ft körül alakul. 30-as téglából épült 5 cm dryvit szigeteléssel, a fűtésről gázkazán gondoskodik radiátorokkal, valamint a nappaliban 2018-ban épült cserépkályhával.
A tetőtér 20 cm kőzetgyapottal van szigetelve és Bramac betoncserép van rajta.
Bővített áram van bevezetve, hűtő-fűtő klímák kerültek beépítésre, valamint riasztó is rendelkezésre áll.
A 10 éve kialakított és külön bejárattal is rendelkező szuterén szinten van wellness SZAUNÁVAL, mely a vételár részét képezi, KÜLÖN IRODA HELYISÉG, DUPLA GARÁZS polcrendszerrel, tároló és gépészeti helyiség.

A tulajdonviszonyok rendezettek, tehermentes az ingatlan.

A családi ház nettó alapterülete 304 m2 a fűtött garázzsal együtt, teraszok nélkül.

Lokációt tekintve óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, buszmegálló és mindenféle szolgáltatás néhány perc alatt sétatávolságban elérhető. M7 felhajtó szintén pár percen belül, de kellő távolságban, így az autópálya zaj itt nem hallható.

AJÁNLOM AZ INGATLANT AGGLOMERÁCIÓBA KÖLTÖZŐ CSALÁDOKNAK, AKÁR OLYANOKNAK IS, AHOL GENERÁCIÓK LAKNÁNAK EGYÜTT. TÖKÉLETES VÁLASZTÁS, AHOL A GYERMEKEK KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN NŐHETNEK FEL, KERTI PARTIKAT SZERVEZHETÜNK, VAGY CSAK PIHENHETÜNK HÉTVÉGÉN.

Ha kérdése van, vagy megtekintené a családi házat, keressen bizalommal.

Scroll to Top