Bp. XIII. kerület

Magyarország,
Bp. XIII. kerület
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 46.500.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
41 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
1.5

Extrák

Leírás

KOZMOPOLITA ÉLETÉRZÉS A BELVÁROSBAN!

Eladó a XIII. kerületben, a SZENT ISTVÁN KÖRÚTON, A VÍGSZÍNHÁZ MELLETT, egy 41 m-es GARZON LAKÁS.

Az ingatlan egy századfordulós nagyon szép állapotú épület I. emeletén található. (Magasföldszint miatt a gyakorlatban 2. emelet.) Liftes ház.

AZ SZMSZ NEM TILTJA A RÖVIDTÁVÚ SZÁLLÁSHELY SZOLGÁLTATÁST.

A lakás jelenleg 1 szobás, de a konyha könnyen alakítható szobává, így nappali + 1 hálószobás otthonunk lehet. A szoba és konyha ablakai is belső udvarra néznek. A ház belülről nem csak szép állapotban van, hanem nagyon jó hangulatú belső udvarral, széles folyosókkal rendelkezik. Nagyon szép épület!

A magas, 4 méteres belmagasságnak és a nagy méretű ablakoknak köszönhetően kényelmes méretű GALÉRIA is kialakítható.

Az ingatlan jó állapotban van. Fa nyílászárók, jó állapotú burkolatok, hatalmas beépített szekrények, szép faparketta. A lakás remek elhelyezkedésének és adottságainak köszönhetően KÖNNYEN IRODÁVÁ is átalakítható. A meleg vizet gázbojler állítja elő. A lakás melegéről konvektor gondoskodik. A vzetékhálózat 2013-ban ki lett cserélve, kivéve a szobában. TV és internet szolgáltatás: Vodafone. A közös költség 10.200 Ft, melyben a vízfogyasztás benne van.

A belváros történelmi helyszínei és számos kulturális és gasztronómiai lehetőség gyalogosan elérhetőek. A Margitsziget, a Vígszínház, az 5. kerület, a Nyugati pályaudvar és West End City Center sétatávolságban vannak.

4-es és 6-os villamosok, buszok és metró szintén sétatávolságban!

Parkolni a ház előtt és a környező utcákban lehet. Fizetős övezet, de az itt lakók számára ingyenes.

Az ingatlan per- és teher- és igénymentes. Birtokba adási időnk 4-6 hónap szerződésben, ami lehet rövidebb, amennyiben megtaláltuk a tulajdonos új lakását, ahová költözni fog.

Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Irodánk partnereink bevonásával teljes körű ingyenes banki és hitelügyintézést és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben a vásárláshoz szeretné eladni meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Scroll to Top