Bp. XII.kerület

Magyarország,
Bp. XII.kerület, Sashegy
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 325.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
131 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
4

Extrák

Medence
Szauna
Jacuzzi
Wellness
Panoráma
Garázs
Terasz
Riasztó
Légkondi
Kamera rendszer
Erkély
Hőszivattyú
Hűtés-fűtés

Leírás

Eladó MINIMÁL stílusú lakások, EXTRA VAGÁNS DIZÁJN KIALAKÍTÁSSAL, Budapest XII. kerületében, PAZAR PANORÁMÁVAL, 2023. nyári átadással!

Jelenleg épül a 5 szintes társasház, 3 db. lakás kialakításával. A lakások a hegyoldalban lefelé -1 szinttől helyezkednek el a -3 szintig. A – 4. szintre a kivitelező egy KÖZÖS WELLNESS RÉSZT tervezett 132 nm -en KIALAKÍTVA, melyhez tartozik egy óriási 66 nm-ES PANORÁMA TERASZ, AHOL OPCIONÁLIS EGY LÁTVÁNYOS LEBEGŐ MEDENCE. Itt található a JACUZZI, SZAUNA, pihenő helység, közlekedő, lift, gépház, fürdőszoba, tárolók. A wellness helységből közvetlenül a panorámás teraszra jutunk, ahol szintén mint az épületen végig üveg korlát biztosítja a pazar kilátást. A szaunából szintén csodálhatjuk a város fényeit, miközben pihenünk, az EXTRA ÜVEGFALAKON KERESZTÜL.
A teljes wellness rész megvásárolható, amennyiben az 1. lakás tulajdonosa igényt tart privát wellness helységre, vagy plusz lakóteret szeretne megvásárolni a beruházótól.

A társasház a Sashegyen egy TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET melletti zsákutcában épül, ahol átmenő forgalomtól mentes, rendkívül csendes, parkosított, zöld környezetben emelkedik a város fölé.
Az épületet a beruházó a legmodernebb, minőségi anyagokkal építi. Monolit vasbeton falak, 30 cm vastag tégla, hőszigetelő homlokzati rendszerrel, 3 rétegű nyílászárókkal. A fűtést és melegvizet hőszivattyús időjárást követő szabályozással, padlófűtéssel alakítja ki, plusz mennyezeten elhelyezett légfűtés befúvó elemekkel, hűtésre split klímákkal.
A lakások 3×25 A elektromos ellátással, valamint GEO órával rendelkeznek.

Minden lakás és a wellness helység KÖZVETLENÜL a LIFTTEL megközelíthető, kártyás rendszerrel.
1. Lakás, – 3 szinten: hasznos nettó alapterülete 131 nm + 75 nm terasz + garázs + felszíni beálló ( 2 autó részére )
2. Lakás, – 2. szinten: hasznos nettó alapterülete 103 nm + 54 nm terasz + garázs + felszíni beálló ( 2 autó részére )
3. Lakás, földszint belső 2 szinten: hasznos nettó alapterülete 125 nm + 101 nm terasz + garázs + felszíni beálló ( 2 autó részére)

Wellness részleg – 4. szinten hasznos nettó alapterülete: 73 nm + 66 nm terasz Minden lakáshoz garázs és felszíni parkolási lehetőség is tartozik, melyet kötelező megvásárolni a lakással együtt. A garázsba az utcafrontról a földszintről történik a behajtás.
TERVEZETT ÁTADÁS: 2023. 08. 31. KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN.

Minden egyedi fizetési ütemezést és igényeket személyre szabottan figyelembe veszünk készültségi szinttől függően!
Megbízható, leinformálható beruházóval, személyes egyeztetéssel irodánkban, vagy az építési területen állunk rendelkezésre.

Ingatlanközvetítő

Scroll to Top