Bp. XII.kerület

Magyarország,
Bp. XII.kerület, Sashegy
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 325.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
131 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
4

Extrák

Medence
Szauna
Jacuzzi
Wellness
Panoráma
Garázs
Terasz
Riasztó
Légkondi
Kamera rendszer
Erkély
Hőszivattyú
Hűtés-fűtés

Leírás

Eladó MINIMÁL stílusú lakások, EXTRA VAGÁNS DIZÁJN KIALAKÍTÁSSAL, Budapest XII. kerületében, PAZAR PANORÁMÁVAL, 2023. nyári átadással!

Jelenleg épül a 5 szintes társasház, 3 db. lakás kialakításával. A lakások a hegyoldalban lefelé -1 szinttől helyezkednek el a -3 szintig. A – 4. szintre a kivitelező egy KÖZÖS WELLNESS RÉSZT tervezett 132 nm -en KIALAKÍTVA, melyhez tartozik egy óriási 66 nm-ES PANORÁMA TERASZ, AHOL OPCIONÁLIS EGY LÁTVÁNYOS LEBEGŐ MEDENCE. Itt található a JACUZZI, SZAUNA, pihenő helység, közlekedő, lift, gépház, fürdőszoba, tárolók. A wellness helységből közvetlenül a panorámás teraszra jutunk, ahol szintén mint az épületen végig üveg korlát biztosítja a pazar kilátást. A szaunából szintén csodálhatjuk a város fényeit, miközben pihenünk, az EXTRA ÜVEGFALAKON KERESZTÜL.
A teljes wellness rész megvásárolható, amennyiben az 1. lakás tulajdonosa igényt tart privát wellness helységre, vagy plusz lakóteret szeretne megvásárolni a beruházótól.

A társasház a Sashegyen egy TERMÉSZETVÉDELMI TERÜLET melletti zsákutcában épül, ahol átmenő forgalomtól mentes, rendkívül csendes, parkosított, zöld környezetben emelkedik a város fölé.
Az épületet a beruházó a legmodernebb, minőségi anyagokkal építi. Monolit vasbeton falak, 30 cm vastag tégla, hőszigetelő homlokzati rendszerrel, 3 rétegű nyílászárókkal. A fűtést és melegvizet hőszivattyús időjárást követő szabályozással, padlófűtéssel alakítja ki, plusz mennyezeten elhelyezett légfűtés befúvó elemekkel, hűtésre split klímákkal.
A lakások 3×25 A elektromos ellátással, valamint GEO órával rendelkeznek.

Minden lakás és a wellness helység KÖZVETLENÜL a LIFTTEL megközelíthető, kártyás rendszerrel.
1. Lakás, – 3 szinten: hasznos nettó alapterülete 131 nm + 75 nm terasz + garázs + felszíni beálló ( 2 autó részére )
2. Lakás, – 2. szinten: hasznos nettó alapterülete 103 nm + 54 nm terasz + garázs + felszíni beálló ( 2 autó részére )
3. Lakás, földszint belső 2 szinten: hasznos nettó alapterülete 125 nm + 101 nm terasz + garázs + felszíni beálló ( 2 autó részére)

Wellness részleg – 4. szinten hasznos nettó alapterülete: 73 nm + 66 nm terasz Minden lakáshoz garázs és felszíni parkolási lehetőség is tartozik, melyet kötelező megvásárolni a lakással együtt. A garázsba az utcafrontról a földszintről történik a behajtás.
TERVEZETT ÁTADÁS: 2023. 08. 31. KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN.

Minden egyedi fizetési ütemezést és igényeket személyre szabottan figyelembe veszünk készültségi szinttől függően!
Megbízható, leinformálható beruházóval, személyes egyeztetéssel irodánkban, vagy az építési területen állunk rendelkezésre.

Scroll to Top