Bp. II. kerület

Magyarország,
Bp. II. kerület, Pálvölgy - Látóhegy
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 109.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Lakás
Alapterület
76 m²
Telekterület
0 m²
Szobák száma
3

Extrák

Garázs
Terasz

Leírás

A Szépvölgyi út keresett részén, gyönyörű, 2000 m2-es telken fekvő, 4 lakásos társasház ELSŐ emeleti, 3 szobás, kényelmes lakását kínálom megvételre, saját GARÁZZSAL, TÁROLÓVAL, amihez tartozik egy 33 m2-es, tetőtéri, 2 szobából álló kisebb lakás.

Az ingatlan a 70-es évek végén épült, a zöldövezet határán, gyönyörű kilátással a környező hegyekre, dombokra, mely egy impozáns, parkosított kert hátsó részében helyezkedik el, így nagyon csendes, élhető, zöld környezetet biztosít a lakói számára.

A földszinti lakást 2018- ban felújították, új burkolattal, új belső ajtókkal, biztonsági bejárati ajtóval látták el; egyes helyeken a nyílászárókat cserélték, a szobák falait belülről hőszigetelték, a nappali elektromos redőnyt, a konyha új konyhabútort kapott, és 2023-ban tisztasági festésről is gondoskodtak a tulajdonosok.

A bejárattól balra a kényelmes méretű, nagyon világos, közvetlen teraszkapcsolatos nappali található; szemben fürdőszoba, külön wc, majd jobbra, a folyosón előre haladva a konyha – kamrával, és 2 szoba található. A praktikusan, élhetően elrendezett helyiségek, a nappalitól kicsit elszeparált háló rész – nagyon kényelmes életteret tud biztosítani egy család részére.

A fűtést egy 10 éves kondenzációs gázkazán biztosítja, radiátorok segítségével.

A földszinti lakáshoz tartozó TETŐTÉRI, belső kétszintes, 33 m2-es kisebb helyiség jelenleg lakásként funkcionál, 1 nappalival, 1 hálószobával, konyhával, fürdőszobával.

Tökéletes lehet IRODÁNAK, de nagyszülők, vagy már „szülőktől külön költözni vágyó” fiatalok részére is megoldást nyújt, sőt remek befektetési lehetőség is lehet kiadás esetén.

A 2 lakás csak együtt megvásárolható, tartozik hozzá egy utcafronti, 1 beállós, automata garázskapus SAJÁT GARÁZS, valamint egy zárható, 5 m2-es saját TÁROLÓ.

Az ingatlan nagyon jól megközelíthető tömegközlekedéssel (65, 65A, 29, 111, 931), a Kolosy tértől és a Szemlő-hegyi-barlangtól pár percre található.

Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy további kérdései merülnek fel, kérem keressen telefonon.

Ingatlanközvetítő

Color logo - no background másolata
Zengő Tímea
Scroll to Top