Biatorbágy

Magyarország,
Biatorbágy
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 199.900.000 Ft
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
222 m²
Telekterület
680 m²
Szobák száma
5

Extrák

Medence
Kandalló
Garázs
Terasz
Gardróbszoba
Erkély
Hőszivattyú
Hűtés-fűtés
Kertkapcsolat

Leírás

Valami KÜLÖNLEGEST keres? MEGTALÁLTA!

Nem csak otthont, hanem egy olyan ingatlant keres, ahol elegendő tér és felület áll a rendelkezésre egy házi GALÉRIA kialakításához, anélkül, hogy a házat zsúfoltnak érezné.

Biatorbágyon a Nyugati lakótelep méltán kedvelt utcájában, családi házas övezetben eladó egy 222 m2-es EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ családi ház.

A különleges TEREKKEL rendelkező 5 szobás ÖNÁLLÓ családi ház egy 680 m2-es SZÉPEN KARBANTARTOTT telken helyezkedik el. A telek szélessége 20,72 m, hossza 32,86 m.

A házba belépve KÉNYELMES ELŐSZOBA fogad. Egyenesen tovább haladva a nagy méretű ÁTRIUMOS VILÁGOS NAPPALIBA érkezünk, amely tökéletes helyszíne családi és társasági eseményeknek. A nappali és a konyha között elhelyezett KANDALLÓ egyrészt kicsit finomítja a tér atmoszféráját, másrészt jelzi a két funkció közötti képzeletbeli határvonalat. A konyha mellett került kialakításra az ÉTKEZŐ RÉSZ, amelyhez egy kis TÉLIKERT teszi meghitté az itt eltöltött időt.

A nappaliból lépcsőn juthatunk a 35 m2-es NYITOTT GALÉRIÁRA, amely jelenlegi használatban DOLGOZÓ és KÖNYVTÁR funkciót tölt be. A galéria mérete lehetővé teszi két ÉLHETŐ méretű szeparált szoba kialakítását.

Az előszobából jobbra egy VENDÉG TOALETT, mellette pedig egy zuhanyzós fürdőszoba található. Ebben a helyiségben van a kazán és a mosógép.

A tulajdonos igénye szerint ház bal oldali részében elszeparáltan került kialakításra a PRIVÁT RÉSZ, amely 3 HÁLÓSZOBÁJÁVAL biztosít nyugodt pihenést az itt élők számára. A hálószobák mellett GARDRÓBSZOBA és egy TATAJUBA fával burkolt fürdőszoba található.

Az egész ház úgy lett kialakítva, hogy a TÁGAS TEREK mellett elegendő hely legyen a TÁROLÁSRA (kamra, gardrób, beépített szekrények, padlástér).

Parkolni a GARÁZSBAN lehet, amelyből közvetlenül a házba juthatunk..

Nappaliból nyílik a részben fedett TERASZ ahová egy kimerítő nap után kiülhetünk, és egy jó bor mellett lazíthatunk. A KERT optimális méretű, az örökzöld és évelő növények mellett is elég a hely a szabadtéri tevékenységekhez. A közel 20 m2-es MEDENCE teszi teljessé a kerti kikapcsolódást.

A locsoláshoz, medence feltöltéshez FÚRT KÚT áll a rendelkezésre.

Műszaki paraméterek:
A házat 2003-ban jelenlegi tulajdonosa építette, korának megfelelő állapotú, karbantartott.
Az építkezés teljes folyamata fotókkal dokumentált, minden dokumentáció, műszaki leírás rendelkezésre áll.
Beton sávalap, Porotherm 30 N+F tégla falak, monolit vasbeton koszorú, fa tetőszerkezet, cserép fedéssel.

A ház megfelelő hőmérsékletéről a 2022-ben beüzemelt kondenzációs kazán gondoskodik radiátoros hőleadással, padlófűtés kiegészítéssel. Ezen kívül rendelkezésre áll egy KANDALLÓ is nappaliban, amely a kellemes hangulat mellett megfelelő hőmérsékletet biztosít a hideg téli napokon.

A külső nyílászárók műanyagból - 2 rétegű üvegezéssel-, a beltérik pedig fából készültek.

A tető kialakítása 20 kw-os napelem rendszer kialakításra alkalmas.

Ha további információra van szüksége az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem hívjon bizalommal.

Az irodánk számos szolgáltatást nyújt, beleértve az ingyenes banki és hitelügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, valamint az ügyvédi háttér biztosítását. Továbbá, igény esetén műszaki ellenőr partnerünk felméri az ingatlan műszaki állapotát. Amennyiben a vásárláshoz szeretné eladni meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Scroll to Top