Balatonlelle

Magyarország,
Balatonlelle
cropped-Untitled-design-4-1536x172
Ár: 399.000.000 Ft
Ingatlan típusa
Vendéglátás
Alapterület
1000 m²
Telekterület
1619 m²
Szobák száma
21

Extrák

Vízpart
Terasz
Légkondi
Erkély

Leírás

Eladó BALATONLELLEI PANZIÓ!

Már bevezetett, évek óta működő PANZIÓ vált eladóvá Balatonlellén, VÍZPARTHOZ KÖZELI, frekventált utcában.

Az 1000 m2-es épület 1619 m2-es telken helyezkedik el.

A panzió JELENLEG IS ÜZEMEL, sok visszatérő vendéggel.

Az épület földszintjén recepció, 3 szoba, fürdőszobával, és egy tágas, több helyiségből álló, rendezvényteremmel és bárpulttal rendelkező, nagy méretű étterem található.

Saját, KORSZERŰEN FELSZERELT melegkonyhája szolgálja ki az éttermet, mely nemcsak a panzió vendégeit látja vendégül, hanem KÜLÖNÁLLÓ ÉTTEREMKÉNT IS üzemel függetlenül a panziótól, naponta, teljes nyitvatartással.
Az étteremben menüs rendszerű, valamint a la carte étkezésre is van lehetőség, így a panzió vendégein kívül, külön az étteremnek is kialakult vendégköre van.
A panzió udvarán KÜLSŐ BÁR és GRILLTERASZ is található, külön a kerítés mentén utcára is nyíló bódékkal kibővítve, streetfood ételekkel. A széles ételkínálatból mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.
A vevő igénye esetén a melegkonyhát jelenleg üzemeltető készen áll arra, hogy továbbra is vállalja az étterem vezetését, ez előnyös lehet a vevő számára, mivel az üzemeltető már rendelkezik tapasztalattal és kialakult vendégkörrel, így az étterem működése zavartalanul folytatódhatna.

Az épület felső 3 szintjén 21 különböző méretű szoba lett kialakítva, saját fürdőszobákkal.
A szobák különbözőek, nagyobb LAKOSZTÁLYOK is találhatóak, néhány tágas erkéllyel is rendelkezik, gyönyörű panorámával a környékre.

A panzió udvarán saját parkoló is ki lett alakítva a vendégek számára.

Az ingatlan az elmúlt években FELÚJÍTÁSON ESETT ÁT, műanyag, háromrétegű külső nyílászárók lettek beépítve, valamint új víz -és villanyvezetékek (3 fázisú áram is).

A teljes épület 10 cm-es dryvit szigeteléssel lett ellátva. Fel lettek újítva a fürdőszobák, változatosan, néhányban épített zuhannyal, máshol zuhanykabinnal, a nagyobb lakosztályokban pedig kádak lettek kialakítva.
A ház fűtése többféle módon lehetséges, egy központi gázkazánnal, radiátorokkal és padlófűtéssel, valamint infrapanelekkel és hűtő-fűtő klímával.

Balatonlelle a déli part egyik legkedveltebb TURISZTIKAI célpontja, hajó- és vitorláskikötő, homokos strand, kulturális rendezvények várják a kikapcsolódni vágyókat, így folyamatos kereslet van a szálláshelyek iránt.

Az ingatlan autóval az M7 autópályán keresztül könnyen elérhető, de tömegközlekedés szempontjából is kiváló vonattal, autóbusszal is egyaránt jól megközelíthető.

További részletekkel, személyes megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal.

Scroll to Top