Kire bízzam ingatlanom értékesítését?
Megannyi ingatlanos és ingatlaniroda, de hogyan válasszak?

A legtöbben önmaguk próbálnak értékesíteni, esetleg ajánlás útján keresnek fel ingatlanértékesítőt. Ugyanúgy, mint a fogorvosukat, vagy a könyvelőjüket. Tájékozódnak, személyesen találkoznak vele, majd ha pozitív élményben volt részük kipróbálják, és megbízzák. Reménykednek abban, hogy minden rendben lesz és hosszútávon is számíthatnak rá. Ki szeretne kéthavonta fogorvost vagy könyvelőt cserélni?

A lényeg, hogy úgy válasszon ingatlan értékesítő szakembert, hogy azt ne egyetlen üzletre tegye. Tartsa szem előtt, hogy a legolcsóbb olykor nem a legkifizetődőbb. Hosszútávon gondolkodjon, hogy Ön és családja ingatlanügyekben, adózás és jogi kérdésekben, műszaki ügyekben, lakberendezési tanácsadásban, vagy hitel kérdésben bármikor számíthasson annak szakértelmére.

Munkánkkal arra törekszünk, hogy értékesítőként és magánemberként egyaránt példát mutassunk kollégáinknak, ügyfeleinknek és családunknak.

Miben segíthetünk Önnek?

  • Az aktuális ingatlanpiaci helyzethez igazodva felmérjük ingatlana értékét. Amikor ügyfeleink próbálják megbecsülni saját házuk értékét, azt szoktuk mondani, hogy szakember legyen a talpán, aki a jelen piaci körülmények között meg tudja becsülni a pontos piaci értéket. A hirdetési oldalak között nehéz eligazodni. Mi mennyiért megy el? Csak a legjobb értékesítőknek van rálátása ezekre a részletekre. Számos eladási tapasztalat után tudják azt, hogy a különböző ingatlan adottságok milyen hatással vannak az árképzésre. Ezt jól tudjuk, mert rengeteg tapasztalt kollégám is kikéri a véleményünk, nem csak magánszemélyek.
  • Megbeszéljük az Ön igényeit, az eladási stratégiát.
  • Az általánostól eltérően kimagasló színvonalú szolgáltatásokkal marketingeljük és értékesítjük ingatlanját. Kiküszöbölve a nagyobb hálózatok egyik legnagyobb hibaforrását, nem kell attól tartania, hogy több ingatlanos is meghirdeti az ingatlant, majd a vevő hívásakor egy olyan értékesítő veszi fel a telefont, aki még soha nem látta az Ön ingatlanát. (Gyakori jelenség, hogy egy hirdetést valaki egy az egyben átvesz, akkor is, ha semmilyen rálátása és ismerete sincs a szóban forgó ingatlanról). Sok bába közt elvész a gyermek. Erre az esetre kifejezetten igaz a mondás.
  • Segítjük az együttműködést a vevővel/vevőkkel és az ingatlanpiaci szereplőkkel.
  • Profi csapatunkkal felépítjük a marketinget: profi fotó, videó, lakberendezési tanácsadás, hogyan hozzuk ki a legtöbbet eladó otthonunkból. 3D ingatlan séta, nyílt nap szervezése.
  • Elkészíttetjük az energetikai tanúsítványt.
  • Megszervezzük a bemutatókat, vételi ajánlatot, ártárgyalást, foglalózást.
  • Jogi, adó -és illeték ügyekben, pénzügyekben tanácsot adunk, vagy kikérjük az iroda ügyvédjének és pénzügyi tanácsadójának segítségét.
  • Az értékesítési folyamat az adás-vételi szerződéssel és birtokba adással zárul.
  • Irodánkban rendelkezésére áll minden olyan szakember, akinek a segítségére Önnek szüksége lehet.

Mi, mennyibe kerül?

Ingatlan értékesítési szolgáltatásunk nettó 3 és 4 % közötti, egyedi megállapodás alapján, szerződéstől függően.

Ha csak véleményünk szeretné kikérni, de úgy gondolja Ön próbálkozna első körben az értékesítéssel, úgy tanácsadásunk 50.000 Ft, mely tartalmazza az értékmeghatározást, valamint egy megbeszélést/felkészítést az eladásra. Ha később úgy gondolja, hogy mégis ránk bízná ingatlana teljes értékesítési folyamatát, ezt az összeget levonjuk a megbízási díjból.

Az elmúlt években több milliárd forint összértékben értékesítettünk ingatlanokat. Ha úgy gondolja, hogy megbízik szakértelmünkben és szívesen dolgozna velünk, keressen meg bizalommal telefonon vagy e-mailben az alábbi elérhetőségeink egyikén.

Keressen
minket
bizalommal!

ADL Ingatlan Real Estate

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Multiple Choice
Scroll to Top