Komplett értékesítési menedzsment beruházók részére.

Kincs egy olyan szakember, aki minden terhet le tud venni a válladról. Megfelelően menedzseli az értékesítési folyamatot, megbízható, és ért is ahhoz, amit csinál. Jó megjelenése van, hiszen a nevedben jár el, nem mindegy milyen benyomást sugároz rólad. Értékesítőink professzionális szakemberek, akikre büszkék vagyunk. Hivatásként tekintenek a munkájukra, régóta dolgoznak ezen a területen.

VR bemutató, 3D látványtervezés és Home Staging

Magyarországon egyedülálló módon a virtuális valóság technológiájának köszönhetően lenyűgöző vizuális tartalommal mutatjuk be az újépítésű és most épülő ingatlanjainkat VR szemüveggel. Mintha éppen a helyszínen lennél. Láthatod az épületeket kívülről és a lakásokat belülről. Érzékelheted a tereket, megnézheted élőben az elképzelt látvány világot, milyen lesz a teraszról a kilátás, vagy hogy elfér-e egy fésülködő asztal a hálószobában.

A kész állapotú újépítésű lakásokat berendezzük, így a vevők az első perctől ötleteket meríthetnek és átérezhetik a lakások otthonos hangulatát.

"Open House" rendezvény

Együttműködünk a legtöbb irodával, így leveszünk minden terhet a beruházó válláról. Más irodáknak külön „open house” bemutatót szervezünk, megválogatjuk a kompetens értékesítőket. Együttműködési megállapodást kötünk velük, biztosítjuk részükre a marketing anyagot, így saját ügyfélkörükben tudják ajánlani az eladó ingatlanokat. A hirdetéseket kézben tartjuk, social mediával támogatva, profi fotókkal és élmény videóval.

Molinó, profi fotó, élményvideó

Profi fotókat készítünk, BEMUTATÓ ANYAGOKAT, valamint molinókat helyezünk el a beruházás vonzáskörzetében. Az inspiráló élmény videóval körbevezetjük az ügyfeleket, valódi élményt és hangulatot nyújtva. Ezt nem csak újépítésű ingatlanoknál alkalmazzuk, hanem meglévő házaknál és lakásoknál is, megfelelő home staginggel kombinálva.

Üzletzárás

Bemutatjuk a lakásokat az érdeklődő ügyfeleknek, továbbítjuk részükre a megfelelő dokumentációt, vételi ajánlatot írunk, foglalóztatunk, részt veszünk az adás-vételi szerződés lebonyolításában, meghatalmazással eljárunk a legtöbb esetben.

Referencia és közös munka

Amennyiben szeretnéd megnézni hogyan dolgozunk más projektekben, szívesen adunk referenciát. Irodánkban megtekintheted VR szemüvegen keresztül a folyamatban lévő beruházásainkat, valamint kérj időpontot és személyesen átbeszéljük elképzeléseidet.

Scroll to Top